banner359

Başkan Taban Personelin Kadınlar Gününü Kutladı

09 Mart 2020 Pazartesi 17:17
Başkan Taban Personelin Kadınlar Gününü Kutladı


Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi’nin bayan personeliyle buluşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle, Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl Belediyesi’nde çalışan bayan personellerin kadınlar gününü ilk mesai gününde kutladı. Merkez binada bulunan bayan personelleri ofislerinde ziyaret eden Taban, diğer birimlerde bulunan bayanlarla da meclis salonunda bir araya geldi.

Bayan personele çiçek takdim eden Başkan Taban, meclis salonunda yapılan buluşmada günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma da yaptı. Taban, “8 Mart tarihinde hatırlanmış gibi oluyor ama bizler mutlaka bu işin bir güne sığdırılmayacağını biliyoruz. Hanımefendiler hayatın her aşamasında bazen anne, bazen çalışan, savaş döneminde cephede, tarlada, gündelik hayatta, esnaf, işveren… Her pozisyonda görebiliyorsunuz. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, hanımefendiler sadece bizim kurumumuzda değil nerede olursalar olsunlar bulundukları ortama güç katıyorlar. Ellerinin değdiği her yere değer katıyorlar” dedi.

Personeller de Başkan Taban’a bu ince davranışından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<