banner359

Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

13 Mayıs 2021 Perşembe 17:45
Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

Belediye Başkanı Alper Taban, bayramın ilk günü mesaiye İnegöl Belediyesi’nin görevdeki personellerini ziyaret edip bayramlaşarak başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, bayram mesaisine personel ziyaretleriyle başladı. Bayramın ilk günü tam kadro sahada olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ile nöbetçi zabıta personeli ve Çözüm Merkezi personelini ziyaret etti.

İlk ziyareti Katı Atık Aktarma İstasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline gerçekleştiren Başkan Alper Taban, personelin bayramını kutlayıp özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Herkes evlerinde istirahatini ederken İnegöl’ün cadde ve sokaklarını temizlemek için tatil gözetmeksizin çalışan personele tatlı ikramında da bulunan Başkan Taban, her an çalışanlar için daha iyi şartlar oluşturmak adına çabaladıklarını da söyledi.

Belediye Başkanı Alper Taban, bayram ziyaretlerinin ikinci durağında nöbetçi zabıta ekipleriyle buluştu. Ardından Çözüm Merkezinde çalışan personeli ziyaret eden Taban, ziyaretlerde bayrama ilişkin istişareler, gelen çağrılar ve şikayetlerle ilgili de bilgiler aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<