banner359

Başkan Taban sosyal medyada birinci sırada

07 Haziran 2020 Pazar 12:19 2020-06-07 12:36:01
Başkan Taban sosyal medyada birinci sırada

Facebook, twitter ve instagramı aktif bir şekilde kullanan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Mayıs ayı içerisinde 539 bin 594 etkileşim alarak Bursa'daki ilçe belediye başkanları arasında 1. sırada yer aldı.

Kullanımının her geçen gün daha fazla yaygınlaştığı ve birçok kurumun vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmek adına kullandığı sosyal medyayı İnegöl Belediyesi hem kendi hesaplarını hem de Başkan Alper Taban bu hesapları aktif bir şekilde kullanıyor. Duyuru ve etkinliklerin yanı sıra belediyenin hizmetlerinin de vatandaşlara aktarıldığı Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.
Dijital medya gözlemi gerçekleştiren Teleskop'un istatistiklerine göre Mayıs ayı içerisinde 3 mecrada toplam 539 bin 594 etkileşim alan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa'daki İlçe Belediye Başkanları arasında 1. sırada yer aldı. İkinci sıra da Mustafa Dündar, üçüncü sırada ise Oktay Yılmaz yer aldı.

Son Güncelleme: 07.06.2020 12:36
Anahtar Kelimeler:
InegölBaşkanTaban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<