Başkan Taban’dan Duyarlılıkları İçin Basına Teşekkür

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:54 2019-01-14 16:48:15
Başkan Taban’dan Duyarlılıkları İçin Basına Teşekkür

Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ‘Daha temiz bir İnegöl’ sloganıyla video çeken basın mensuplarını makamında kabul etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İnegöl’de bazı basın mensupları, temizliğe dikkat çekmiş ve “Daha temiz bir dünya, daha temiz bir İnegöl’ sloganıyla çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Belediye Başkanı Alper Taban da videoyu kendi hesaplarında paylaşırken; bugün de video için emek harcayan Genç Gazete’den Cem Taşkıner ve Ersoy İşitmez, Yıldırım Gazetesi’nden Onurhan Bayraktar ve Yavuz Yılmaz, İnegöl Online’dan İsmail Durmuş, Hasan Avcıbaş ve Adem Demir ile E-İnegöl’den Salih Bilal Aslan’ı makamında kabul etti.

banner380

Ziyarette basın mensupları adına konuşan gazeteci Hasan Avcıbaş; “10 Ocak’ta çeşitli kurum ve kuruluşlar Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Belediyemiz de Oylat’ta bizleri ağırladı ve birlikte pasta kestik. Biz bu 10 Ocak’ta temizliğe dikkat çekelim istedik. Belediye Başkanımız Alper Taban’ın bu konuda ciddi çalışmaları var. Çorbada bizim de tuzumuz olsun dedik ve birlikte bir çalışma yaptık. Videoda “İnegöl’ü seviyorum kirletmiyorum. Temiz bir İnegöl için ben de varım”, “İnegöl hepimizin kirletmeyelim” “Sokaklar evimiz gibi olmalı” “İnegöl’ü seviyorum. Çöpümü zamansız çıkartmıyorum” “Sağlığınız için sigara içmeyin. İçiyorsanız da izmaritini çöp kutusuna atın” “Plastik, kağıt ve cam çöp değildir. Geri dönüşüme siz de destek verin” “En güzel temizlik kirletmemektir” sloganları ile İnegöllüleri temiz bir şehir için desteğe davet ettik. Bu tarz video çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban da temiz bir İnegöl için tüm ilçe halkının desteğine ihtiyacı olduklarını aktararak; “Bizde belediyemiz olarak bu konuda farkındalıklar oluşturmaya çalışıyoruz. Bizlerin bu farkındalıklarını ilçe halkına duyuran gazeteci arkadaşlarımız güzel bir videoya imza atmışlar. Çalışmayı çok beğendim. Hemen ben de paylaştım. İnegöl’ü hep birlikte daha güzel, temiz bir şehir yapma adına çalışacağız. Bu çalışmaya imza atan arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.01.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<