Başkan Taban’dan Ramazan Ayı Mesajı

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:21
Başkan Taban’dan Ramazan Ayı Mesajı

Rahmet ayının gelişi ile birlikte Belediye Başkanı Alper Taban bir kutlama mesajı yayımladı. Taban, mesajında gönüllere şifa olan bu bereketli ayın madden ve manen tüm hastalıklarımıza şifa olması temennisinde bulundu. 

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif geldi. Bu gece ilk sahur ile birlikte ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle Belediye Başkanı Alper Taban, yazılı bir açıklama yaparak Ramazan Ayını kutladı.

Başkan Taban, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmetin ve bereketin tecellisi mübarek zamanlar kapımızda. Bugün ilk teravih, ilk sahur… Gönül soframıza buyur edip, paylaşmanın güzelliğini birlikte hissetmek istiyoruz. Bir arada olamasak da gönül dolusu kardeş olduğumuz, birbirimizin duasında ve gönlünde var olduğumuz Ramazanı Şerifimiz hayırlara vesile olsun. İftar sofralarımızda belki bir araya gelemiyoruz ama gönlümüz ve duamız kardeşliğimizden besleniyor. Şehrimizde güzel bir heyecan ve hareketlilik var. Onu hakkıyla karşılayıp, ruhuna uygun ve huzurlu olarak ihya etmek istiyoruz. Şehrimizin gücü ve kardeşliği paylaşma hususunda kendisini ziyadesiyle hissettiriyor. Bizlerde dağıtımlarımızın neredeyse tamamını gerçekleştirdik. Ancak ramazan sürecinde de ihtiyaç sahiplerine dokunmak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”

banner380

“Ramazan ayında hassasiyetimiz ve paylaşma duygusu daha da perçinleniyor. Pandemi sürecimiz devam ediyor. Dolayısıyla kontrollü hareket etmek, maske ve mesafe kurallarına riayet etmek durumundayız. Bizler vatandaşlarımızın her sürecinde yanlarında yer almaya devam ediyoruz. Birbirimizin gönlüne dokunmayı, dualarında yer almayı ve paylaşarak kardeş olmanın güzelliğini birlikte tadıyoruz.  Bu vesile ile bereketin, mağfiretin, paylaşarak doymanın ve gönüllere dokunmanın adı olan Ramazanı Şerifimizi tekrar tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<