banner359

Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret

10 Ocak 2018 Çarşamba 09:42
Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü makamında ziyaret ederek İnegöl hakkında istişarelerde bulundu.

Recep Altepe’nin istifası ve ardından yaşanan süreçte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Aktaş’tan boşalan koltuğa Alper Taban getirilmişti. 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan seçimle İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Taban, 9 Kasım sabahı göreve başlayarak 2019 Mart ayına kadar olan 16 aylık sürecin startını verdi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Göreve gelmesinin ardından öncelikle İnegöl’de istişareler yapan ve tebrikleri kabul eden Alper Taban, dün Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek sürece ilişkin istişarelerde bulundu.

İNEGÖL HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI
Vali Küçük’ü Heykel Valilik Binasındaki makamında ziyaret eden Başkan Taban, kalan 15 aylık süreçte kendisinin fikir ve önerilerinin önemli olduğunu vurguladı. Vali Küçük, Alper Taban’a yeni görevinde başarılar dileyerek görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. İnegöl ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Taban, hayata geçirmeyi planladığı değişim ve dönüşümü anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<