banner359

Başkanlık Kupası Futsal İle Başladı

14 Mart 2016 Pazartesi 15:59 2016-03-14 16:03:25
Başkanlık Kupası Futsal İle Başladı

 İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu ile, 6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılım göstereceği, İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası organizasyonu Futsal müsabakaları ile start aldı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, Hacı Kemal Fen Lisesi ile Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi arasında oynanan ilk Futsal müsabakasının başlama vuruşunu yapmasıyla Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonuna start verildi.

Futsal müsabakalarının ilk başlama vuruşunu yapan Başkan Aktaş, Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupasının startını vermek üzere bir aradayız diyerek başladığı konuşmasında; “6 branştan 4000 sporcu öğrencinin katılacağı Başkanlık Kupası organizasyonumuzun ilk müsabakaları bugün başlıyor. İlk gün programı olarak bugün 8 futsal maçı Belediye Spor Salonumuzda yapılacak. İlk maçımız da Mediha - Hayri Çelik Fen Lisesi ile Nilüfer Hacı Kemal Lisesi arasında oynanıyor. Ardından diğer futsal müsabakalarımız ile bu organizasyonumuz devam ederken, yarın ise bu önemli ve büyük organizasyonumuzda voleybol maçları oynanacaktır. 13 Mayıs 2016 tarihinde bitecek olan Başkanlık Kupası organizasyonumuz da futsal ve voleybol dışında Basketbol, masa tenisi, puanlı atletizm, futbol branşlarında yapılacak müsabakalarda sporcularımız küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yarışacaklar. Takımlarımıza şimdiden başarılar diliyor, güzel bir organizasyon olmasını temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<