banner359

Başkanlık Kupasında Potanın Şampiyonları Belli Oldu

17 Nisan 2018 Salı 17:05
Başkanlık Kupasında Potanın Şampiyonları Belli Oldu

İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupasında basketbol branşı final müsabakaları dün oynandı. Küçük erkeklerde Özel Devrim Kosova Ortaokulu İstaş Kentaş’ı 28-24 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, yıldız erkeklerde de yine Kosova Koleji Samda okulunu 34-19 mağlup ederek şampiyon oldu.

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Başkanlık Kupasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bursa'nın en geniş kapsamlı spor organizasyonlarından biri olan ve yaklaşık 2000 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Başkanlık Kupasında, basketbol branşının final müsabakaları dün (Pazartesi) oynandı.

KOSOVA KUPALARI TOPLADI
İnegöl Belediyesi Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda, Kosova Koleji iki kupayı da alarak büyük başarı elde etti. Küçük erkekler basketbol müsabakası finalinde, Özel Devrim Kosova Ortaokulu İstaş Kentaş’ı 28-24 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Ardından yıldız erkekler basketbol kategorisinde final heyecanı yaşandı. Burada da Kosova Koleji Samda Okuluyla karşı karşıya geldi. Karşılaşma 34-19 Kosova Kolejinin galibiyetiyle son buldu.

SPORTİF FAALİYETLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Yıldız erkekler basketbol final maçını Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’te tribünden öğrencilerle birlikte takip etti. Maçın ardından bir açıklama yapan Başkan Yiğit, “Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz Başkanlık Kupamızın bir final heyecanını daha bugün Belediye Spor Salonumuzda yaşıyoruz. Basketbol branşında bugün final müsabakalarımız oldu. Biz de yıldız erkekler basketbol müsabakasının finalini izledik. Kosova Koleji şampiyon oldu. Ben tüm katılan okullarımızı hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da Başkanlık Kupası heyecanı devam edecek. Aynı zamanda İnegöl Belediyesi olarak farklı alanlarda da sportif faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<