banner359

Başsavcı Çelenk’ten Aktaş’a Veda Ziyareti

19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:07 2017-07-19 13:12:37
Başsavcı Çelenk’ten Aktaş’a Veda Ziyareti

 İnegöl’de 1 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun bölge adliye ve adli yargı ilk derece mahkemeleri 2017 yılı kararnamesi kapsamında Bursa Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe kalkışması sonrası darbecilere yönelik Türkiye’de ilk soruşturmayı açan isim olan İnegöl eski Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izni ve YSK’nın tek kişilik kararnamesiyle Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’na tayin olmuştu. Özel izinle Rize’ye atanan Osman Köse’den boşalan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk getirilmişti. Çelenk, İnegöl’deki 1 yıllık görev süresinin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun bölge adliye ve adli yargı ilk derece mahkemeleri 2017 yılı kararnamesi kapsamında Bursa Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atandı.

KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Mustafa Çelenk, 1 yıldır görev yaptığı İnegöl’den ayrılmadan önce veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İnegöl’e atandıktan sonra Başkan Aktaş’la tanışma imkânı bulduğunu söyleyen Başsavcı Çelenk, bu zamana kadar kendi şahsı ve yargı camiasına yaptığı hizmetlerden dolayı Aktaş’a teşekkür ederek belediyelerin imkânlarını kamuya açmalarının son derece önemli ve hayati bir konu olduğunu ifade etti.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Mustafa Çelenk’e yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Aktaş ilçeye verdiği özel hizmetler ve katkılar için Çelenk’e teşekkür ederek “Memuriyette belirli sürelerle değişimler söz konusu. Mustafa Çelenk’in burada olduğu gibi yeni görev yeri Bursa’da da önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<