banner359

Başsavcı İnanç’tan Aktaş’a İade-i Ziyaret

29 Eylül 2017 Cuma 10:32 2017-09-29 10:42:13
Başsavcı İnanç’tan Aktaş’a İade-i Ziyaret

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan ve kısa bir süre önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiği Başsavcı Zekeriya Alper İnanç, Aktaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle İnegöl Cumhuriyet Başsavcısıyken Bursa Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atan Mustafa Çelenk’in yerine, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç atanmıştı. İnanç’ın İnegöl’deki görevine başlamasının ardından geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni Cumhuriyet Başsavcısı İnanç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu ziyaretin ardından Başsavcı İnanç, Çarşamba günü Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, göreve başlamasının ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kısa bir süre içerisinde kendisini ziyaret ederek büyük bir nezaket gösterdiğini ifade etti. Kendisini de iade-i ziyaret için geldiğini kaydeden İnanç, Aktaş’a yakın ilgi alakasından dolayı da teşekkür etti.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Başkan Aktaş ise Zekeriya Alper İnanç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. İnegöl’ün şehir, nüfus ve ekonomik olarak her geçen gün büyüdüğünü, buna bağlı olarak adliyenin yoğunluğunun da arttığını belirten Aktaş, “Adliyemizde özverili bir çalışma sergilendiğini yaptığımız ziyaretler sırasında bizler de görüyoruz. Bu doğrultuda bizler de özellikle fiziki iyileştirmeler başta olmak üzere katkı ve destek verebileceğimiz her konuda yanlarında olduğumuzu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehrimize yakışan büyük ve kullanışlı bir Adalet Sarayımız var. Bina ile ilgili yapımından başlayan süreçte bugüne kadar belediyemizin de destekleri oldu. Binanın hem içinde, hem de dışında bazı düzenlemeleri yerine getirmiştik. Bu şekli ile Adalet Sarayımız İnegöl’e çok yakıştı. Tabii temennimiz odur ki, bu mekânlar hiç kullanılmasın. Ama insanlık var oldukça ve yaşadıkça bu tip adli olaylar hep süregelmiş ve yaşanmıştır. Biz biliyoruz ki; İnegöl’deki adli olaylarla alakalı başta Başsavcımız olmak üzere diğer adliye çalışanı arkadaşlarımızın yüksek emek ve gayretleri oluyor” dedi.

Son Güncelleme: 29.09.2017 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<