banner359

Baykan, İyİ Parti'den Aday Adayı Oldu

16 Şubat 2019 Cumartesi 10:53
Baykan, İyİ Parti'den Aday Adayı Oldu

Mevcut belediye meclis üyesi Rüveyde Buran ile Fahrettin Baykan, İYİ Partiye, belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuru da bulundu.

Parti binasında düzenlenen başvuru programında konuşan İlçe Başkanı Eray Soral, Türkiye’ye örnek olan, Bursa’nın en güzel ilçelerinden İnegöl’ümüze rahat bir nefes aldıracak. Her bir insanımıza umut veren, mevcut, boğucu, bunaltıcı iklimi değiştirip ve her birimize ‘iyi ki bu kent bizim’ dedirtecek bakış açısını, anlayışı gerçekleştirmek ve birlikte aldığımız kararları uygulamak için bir yola çıktık. Bizler bu yola çıkarken belediyeyle vatandaş arasındaki uçurumu kapatacak, bir yönetim ortaya koymakta kararlıydık. Toplumda birlik, ekonomide güven, yönetimde liyakat olmazsa olmazımız dedik. İnsanımıza ve sahip olduğu değerlere güvendik. Kadınlarımıza güvendik. Tıpkı yola çıktığımız ilk günkü gibi kadınlarımızın yaşadıklarına ve düşündüklerine önem verdik. Gençlerimizin taleplerine, ihtiyaçlarına kulak verdik. Erkeklerimizin sıkıntılarını, meselelerini dikkate aldık. Dağların demirini eriterek yol bulan, demirci gibi olmamız lazımdı. Başardık... Bu bağlamda yaklaşan yerel seçimin, halkımız için ne kadar önem taşıdığının farkındayız. Milletimizin refahı ve huzuru ve iyi bir İnegöl için mevcut meclis üyesi adaylarımıza ve partimize başvuru yapmış, yapacak olan meclis üyesi aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Biz İYİ Parti teşkilatı olarak tertemiz bir sayfa açıp, eski İnegöl’e özlem duyan, değer yargıları olan, salt koltuk kaygısı taşımayan, siyasetten zenginleşmeyen, liyakat sahibi, gerçekten iyi kalpli insanları çok yakında huzurunuza çıkartacağız. Biz İnegöl'e, adalete, iyiliğe, doğruluğa, gönül verdik” diye konuştu.

Son yıllarda siyaset yapma düşüncesinin olmadığını aktaran Fahrettin Baykan da “Bütün siyasi partiler insanlara hizmet etmek için kurulmuştur. Yani partilerin hepsi birer hizmet aracıdır. Daha önce geçmişte adı Anavatan Partisi olan bugünkü Demokrat Parti'de görev aldım. Keresteciler Odası Başkanlığı, Müteahhitler Derneği kurucu başkanlığı gibi meslek odası ve sivil toplum örgütlerinin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptım. İnegöl’ün başarılı iş adamlarından olan İGİAD Başkanı Sayın Hakan Özdemir’in ve İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Eray Soral'ın davetleri üzerine bu işe giriştim. Biliyorum ki gerek Hakan Bey’in gerek Eray kardeşimizin amaçları sadece İnegöl'e hizmet etmektir. Bunu hissederek tekliflerine hayır diyemedim. Geçmişteki tecrübelerimi İnegöl’deki halkımıza hizmet etmek için kullanmak, İnegöl’de yaşayan herkesi ve her kesimi hiçbir ayrım gözetmeksizin İYİ Parti çatısı altında toplamak muradıyla Millet İttifakı Hareketine katılmış bulunuyorum. 31 Mart seçimlerini kazanıp İnegöl halkımıza hizmet edeceğim. Bütün siyasi partilerin kuruluş ve var olma amacı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet etmek ve siyasi varlığımızı devam ettirmektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<