banner359

Bayram Bilançosu: 21 yaralı

18 Haziran 2018 Pazartesi 09:30
Bayram Bilançosu: 21 yaralı

Ramazan Bayramı süresince İnegöl'de meydana gelen kazalarda 21 kişi yaralandı.

Emniyet, Jandarma ve diğer ilgililerin bütün uyarılarına rağmen bu bayramda da birçok kaza meydana geldi. Ramazan Bayramında yağış ve sürücülerin dikkatsizliği sonucunda İnegöl sınırları dahilinde meydana gelen kazalarda toplam 21 kişi yaralandı.

ÇEVRE YOLUNDA KAZA: 5 YARALI

Bayramın birinci günü ilk kaza sabah saatlerinde Ahmet Türkel çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsaören kavşağından gelip Hocaköy kavşağına seyir halinde olan sürücü Metin B. yönetimindeki 16 KMN 65 plakalı özel otomobil, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kavşağından dönmekte olan sürücü Bahattin Ç. yönetimindeki 34 UM 5554 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada, 16 KMN 65 plakalı otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan Semra B. ve Arda B. ile 34 UM 5554 plakalı özel otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Saadet Ç. yaralandı. BAYRAMLAŞMAYA GİDERKEN KAZA; 4 YARALI

Bayramın ikinci günü İnegöl’e bağlı Akbaşlar mahallesi yolunda meydana gelen kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, Akbaşlar mahallesinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Engin A. yönetimindeki 16 YT 926 plakalı özel otomobil, İnegöl’den Akbaşlar mahallesine seyir halinde olan sürücü Seyfi U. yönetimindeki 16 DV 434 plakalı özel otomobil ile keskin virajda kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta savruldu. Kaza sonucunda iki aracın sürücüleri ile 16 DV 434 plakalı özel otomobilde bulunan Remziye U. ile Sabahattin U. yaralandı.

YAĞIŞLA GELEN KAZALAR; 2 YARALI

Günün ikinci kazası Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezit-7 mevkiinde meydana geldi. Eskişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Osman K. yönetimindeki 26 VF 225 plakalı özel otomobil, Mezit-7 mevkiinde yağışla birlikte kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerlere çarparak ancak durabildi. Kaza sonucunda sürücü ile otomobilde bulunan Fatma K. yaralandı.

AYNI YER YİNE KAZA; 2 YARALI

Günün üçüncü kazası, ölümlü ve yaralamalı kazaların sık yaşandığı Bursa-Ankara karayolu üzeri Tünel mevkiinde meydana geldi. Eskişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Osman M. yönetimindeki 16 GY 128 plakalı özel otomobil, Tünel mevkiine geldiğinde, virajı dönmek istediği sırada kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yolun sağındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Metin S. yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZA; 7 YARALI

Bursa-Ankara karayolu üzeri Babasultan kavşağında meydana gelen zincirleme kazada, biri bebek 7 kişi yaralandı. İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Muharrem T. yönetimindeki 16 FD 463 plakalı özel otomobil, Babasultan kavşağı mevkiinde kontrolden çıkarak önünde seyir halinde olan Salih B. yönetimindeki 16 ZH 766 plakalı özel otomobile çarptı. Çarpmanın ardından araçlar savrulurken, aynı yöne seyir halinde olan sürücü Sebahattin S. yönetimindeki 16 KG 438 plakalı özel otomobil de kontrolden çıkarak kazaya karışan 16 FD 463 plakalı özel otomobile çarptı. Zincirleme kazada, 16 FD 463 plakalı özel otomobilde bulunan Nejla T., Hasan Y. ile Hülya Y. ve 16 ZH 766 plakalı özel otomobilde bulunan Nejla A., Serkan A., 1 aylık bebek Berat A. ile Emir A. hafif şekilde yaralandılar.

TAKSİ KAZAYA KARIŞTI

Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada ise, otomobil ile ticari taksi çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Parkyolu caddesinden Mimar Sinan Bulvarına çıkan sürücü Ömer Faruk T. yönetimindeki 34 LM 9822 plakalı özel otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servis önünden gelip İNGAZ kavşağına seyir halinde olan sürücü Ufuk G. yönetimindeki 16 T 5522 ticari araç, hastane kavşağında çarpıştı. Kontrolden çıkan ticari taksi orta refüje çıkıp ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucunda sürücü Ömer Faruk T. yaralandı. Kazalarda can kaybının olmaması sevindirirken, yaralılar Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek burada tedavi altına alındılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<