banner359

Bayramda kazalar yüzde 80 azaldı

05 Mayıs 2022 Perşembe 14:34 2022-05-05 16:02:05
Bayramda kazalar yüzde 80 azaldı

 Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bayramınız kemerli olsun" emniyet kemeri denetimi İnegöl’de de sürüyor. 
Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bayramınız kemerli olsun" emniyet kemeri denetimi yapılıyor. 
Denetim çerçevesinde Bursa-Ankara karayolu rehber kavşağında Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Jandarma Komutanı Ferruh Mağden ve trafik ekiplerinin katılımı ile emniyet kemeri uygulaması yapıldı.
Kaymakam Eren Arslan yola çıkacak sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını mutlaka emniyet kemerlerini takmaları gerektiğini vurguladı. Uygulamaların hafta sonuna kadar devam edeceğini belirten Arslan, Türkiye genelinde bayram boyunca yaşanan kazalarda can kaybı oranının yüzde 61, İnegöl de ise yüzde 80 azaldığını söyledi.

Son Güncelleme: 05.05.2022 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<