banner359

Bayram’dan ‘çay ’ eleştirisi

11 Şubat 2019 Pazartesi 19:45
Bayram’dan ‘çay ’ eleştirisi

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram  AK Parti’nin seçim döneminde seçmenlere çay dağıtmasını eleştirirken, belediyelerin sebze meyve satmasına da değindi. 
AK Parti’nin seçim döneminde seçmenlere 200 gram çay dağıtmasını eleştiren Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim döneminde hediye olarak 200 gram çay poşeti ve kenevirden yapılmış olan poşeti dağıtacaklarını ifade etti. Bizlerde 400 milyon TL değil 40 milyon TL’de hazine yardımı alsaydık bizimde hediyelerimiz olabilirdi. Ama bizim gülen yüzümüz sadaka olduğunu biliyoruz selamımız var bereket olduğunu biliyoruz bunlarla yetineceğiz.  O dağıtılacak olan hediye poşetinde şeker eksik toplumun ağzının tadı bozuk. Çayın yanına şeker konursa seviniriz en azından çay esnasında ağzımızın tadı yerine gelir diye düşünüyoruz.”
FABRİKALARI SATTIK
Belediyelerin sebze meyve satmasına değinen Fikret Bayram “Ekonomik gelir elde eden bütün fabrikalarımızı satıyoruz. Artık yeni bir işe sektöre giriyoruz tanzim satış mağazaları. Fabrikalarımızı sattık oradan elde edilen gelirlerden olduk ama biber domates satmaya başlayan bir anlayışa döndük. “ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<