banner359

Bedir: 80 Milyon Hazır Beklemektedir

09 Ekim 2017 Pazartesi 17:04 2017-10-09 17:13:33
Bedir: 80 Milyon Hazır Beklemektedir

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, gündeme dair yaptığı açıklamada, " Devletin bilgilerini paylaşan bir görevliyi hem de Terör Örgütleri ile irtibatlı olduğu raporlanan bir görevliyi devletimiz baş tacı edecek, yeni görevlere getirecek değildi" dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “İstanbul Başkonsolosluğunda görevli  Metin Topuz isimli görevlinin casusluk iddiası ile başlayan süreç, ABD ve ülkemizin karşılıklı vize iptali ile sonuçlandırmıştır. Artısı ve eksisi ile, ekonomi konusunda bu vize konusu uzun uzun tartışılabilir ancak şu bir gerçek ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin mahrem bilgilerini, birilerine peşkeş çeken herhangi bir görevlinin sonu tutuklanmasıdır. Devletin bilgilerini paylaşan bir görevliyi hem de Terör Örgütleri ile irtibatlı olduğu raporlanan bir görevliyi devletimiz baş tacı edecek, yeni görevlere getirecek değildi. Her Terör Örgütü üyesi ve casusa ne yapıldıysa buna da aynısı yapılmıştır. Ülkemiz demokratik yollarla sorunları çözen, adalet ile cezalandıran, haklıyı haksızı adalet ile ayırt eden bir ülkedir.  Görevlinin tutuklanması maalesef ABD başta olmak üzere batılı ülkeleri, tıpkı İdlip’e girişimiz gibi korkutmuş, endişelendirmiştir. Tüm bunlar oluyorken, devletimiz küçük görülmeye çalışılıyor ve batılı ülkeler tarafından olumsuz yorumlanıyorken,  biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeri, her zamanki gibi  Türk Devleti’nin yanıdır. Görüyoruz ki ülke içinde bile tutuklanan casusu savunanlar ortaya çıkıyor. Birileri ABD ile ilişkilerimiz bozulacak diye bağırıyor. Bırakalım bağırsınlar, bırakalım konuşsunlar, devletimizin gücü tüm dünyayı çekindiriyor. Tüm dünya, devletimizin üstüne gelmeye çalışırken gördükleri güçte endişeleniyor” dedi. 

80 MİLYON HAZIR BEKLEMEKTEDİR 
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nde yapılan referanduma değinen Bedir, “ Genel Başkanımız tarafından Pazar günü yapılan Kerkük mitingi, gerek ülke içindeki hainlere, gerek uluslar arası arenada Türk düşmanlığı yapanlara tavrımızı net bir şekilde göstermiştir. Genel Başkanımızın 5 Bin ülkücü söylemi birileri tarafından küçümsenmiş, aldırış edilmemiş ancak o mitingin ardından korku olarak kendilerine geri dönmüştür. 5 Bin değil, en az 5 bin ülkücü liderimizin emrindedir, devletimizin yanındadır. Sadece miting alanın en az 10 binlerce ülkücü hazır olmuştur. Türkün öz yurdu Kerkük için değil 10 bin, 100 bin ülkücü, 80 milyon vatandaşımız hazır beklemektedir.  82 Kerkük, 83 Musul söylemi başta Barzani olmak üzere, Doğu Perinçek ve avaneleri gibi tavır sergileyenlerin moralini bozmuş,uykularını kaçırmış, kabus görmelerine neden olmuştur” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 09.10.2017 17:13
Anahtar Kelimeler:
InegölHayati Bedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<