banner359

Bedir'den 30 Ağustos mesajı

29 Ağustos 2017 Salı 17:15
Bedir'den 30 Ağustos mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle basın açıklaması yaptı. Bedir açıklamasında, “30 Ağustos’ta Türk Milleti, esarete,köleliğe,bağımsızlık düşmanlarına ve acziyete en net,en sert ve en cesur karşılığı vermiştir. Sonuçta kazanan yüreği iman ve vatan aşkı ile dolu Türk Milleti olmuştur” dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Tarihinde birçok harp başarısını, birçok fetihleri bulunduran Türk Milleti 93 yıl evvel Dumlupınar'da muhteşem bir zafere, yankıları halen süren bir kahramanlık destanına imza atmıştır. Türk Milleti’ni esarete düşürme planları, emperyalist hevesler, düşman fikirleri, topyekûn abluka milletimizin kararlı, tertemiz ve imanlı mücadelesiyle kırılmış ve püskürtülmüştür. 30 Ağustos, vatanımızın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtan, geleceğimizin önüne konulmuş engelleri yıkan milli bir hareket ve milli bir diriliş olarak hem tarihteki hem vicdanlardaki yerini almıştır. 30 Ağustos’ta Türk Milleti, esarete,köleliğe,bağımsızlık düşmanlarına ve acziyete en net,en sert ve en cesur karşılığı vermiştir.  Sonuçta kazanan yüreği iman ve vatan aşkı ile dolu Türk Milleti olmuştur” dedi. 

30 Ağustos 1922’de esareti altına girmediğimiz, bağımsızlığımızı vermediğimiz, teslim olmadığımız ve cesur bir şekilde karşılarına çıktığımız düşman askerleri, bitti dediğimizde, 15 Temmuz’da yeniden canlanmış ve bir başkaldırı hareketi içerisinde yeniden karşımıza çıkmıştır. Düşman, 1922’de nasıl saldırdıysa, 15 Temmuz 2016 akşamı da aynı hırs, öfke ve yüzyılların kini ile Türk Milleti’ne saldırmış ve geçmişte olduğu gibi o günde Türk Milleti’nin karşısında duramamış, püskürtülmüş ve derdest edilmiştir. Düşman her 10 yılda bir ülkemizde çeşitli faktörler ve çeşitli yüzler ile karşımıza çıkmaktadır. Düşman, terör örgütleri vasıtası ile bizleri yıldırmaya çalışmaktadır. 30 Ağustos 1922’de Zafer elde ettiğimiz düşmanlar bu işin peşini bırakmamış, ülkemiz üzerinde hain oyunların senaryosunu yazmaya devam etmektedir. Bugün ülkemizde son 2 yıldır normal düzeyde olaylar yaşanmamaktadır. Türk Milleti son 2 yıldır tıpkı kurtuluş savaşındaki gibi tarihi zorluklarla, siyasi hamleler ile, yüzlerce örgüt ve çete ile mücadele etmektedir. Bizler Millet olarak inanıyoruz ki bu zor ve meşakkatli günler yine milletimizin dirayetiyle,dik duruşuyla gelip geçecektir. Kaybeden düşman olacak, zafer yeniden Türk Milleti’nin olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Bedir sözlerini şöyle sürdürdü, “. Bu düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum"

Anahtar Kelimeler:
InegölMhpHayatiBedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<