Bedir'den Eleştirilere Cevap

13 Eylül 2017 Çarşamba 19:02 2017-09-13 19:28:00
Bedir'den Eleştirilere Cevap

Eski hastanenin bulunduğu alanda yapılması planlanan , belediye hizmet binası ve meydan projesiyle alakalı dile getirilen rant ve usulsüzlük iddialarına sessiz kalmakla eleştirilen MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, eleştirilere sert bir açıklamayla yanıt verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bedir, “Son günlerde bir gazetede ve sosyal medyada yer alan haberlerde şahsımın da konu edilmesine hiçbir anlam veremediğimi öncelikle belirtmek isterim.  Eski Devlet Hastanesi ve SGK binasının bulunduğu alana yapılacak olan yeni İnegöl Belediye Binası ve Kent Meydanı projesinde usulsüzlük ve rant iddialarını dile getiren gazeteci, partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ni de sessiz kalmak ile eleştiriyor. Bizler hiçbir dönemde, hiçbir zamanda yapılan usulsüzlüklere, yolsuzluklara ve rantlara sessiz kalmadık. Biz malum gazetenin çalışanları tarafından birkaç hafta  önce telefonla arandık. Bize malum bölgede bir usulsüz ve rant konusunun olduğunu, bununla ilgili açıklama yapıp yapmayacağımız soruldu. Bizde kendilerine eğer delil ve kanıt varsa belgeleriyle bizlere getirin açıklamasını yapalım şeklinde yanıt verdik. Gazete çalışanı gazetenin genel yayın yönetmeninin kısa süre içerisinde bizi arayıp delil ve belgeleri göndereceğini söyledi. Ancak aradan uzun bir süre geçmesine rağmen ne bir delil sunuldu ne bir belge getirildi nede bir daha iletişim kuruldu. Belgesiz ve delilsiz yapılan bir iddia olarak gündeme gelen, bugüne kadar yazıldığı gibi herhangi bir delil sunulmayan konuyu, partimizde alanında uzman arkadaşlarımız ile birlikte yinede araştırıyoruz. Ancak bu araştırmayı kalkıp bütün İnegöl’e biz bunu yaptık demek için değil, İnegöllü hemşerilerimizin bu konuda hakkı yeniliyor mu diye araştırıyoruz. Ya da bir gazeteci, bir iş adamı, bir siyasetçi ya da belediye başkanı kendini tatmin etsin diye değil milletimizin hakkı yenilmesin diye araştırıyoruz. Bizler hakkında sessiz kalıyor diyerek, cesaretimizi sorgulayan kişilere ben buradan sesleniyorum, bizim muhalefet anlayışımızda her şeye hayır demek ve sadece eleştiri yapmak yoktur. Bizim muhalefet anlayışımız yanlışı görüp uyarmak ve yanlışa çözüm yolu üretmektir. Bizim muhalefet anlayışımız, çizgimiz,  milletimizin refahı ve milletimizin hakkını savunma üzerine kuruludur” dedi. 

banner380

 “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl’de elbette muhalefet partisiyiz ancak bizim muhalefet anlayışımızda konuyu muhatabına iletmek diye bir kavram vardır” diyerek sözlerini sürdüren Bedir, “Biz görülen sorunları gidip muhataplarına iletiyoruz. Eğer o sorun yeniden meydana geliyorsa işte o zaman bu sorunun her şeye rağmen çözülmediğini milletimize açıklıyoruz. İnegöllü hemşerilerimiz bizleri iyi tanımaktadır. Hiçbir yolsuzluğa, hırsızlığa, rantçılığa ve usulsüzlüğe kim olursa olsun göz yummayız.  Konu ile ilgili bizim Milliyetçi Hareket Partisi bize intikal  eden ve tespit ettiğimiz ileri de sorun olabilecek her konuyu, konusunda  uzman arkadaşlarımız  ile değerlendiriyoruz. Bizlerinde konuyu daha kolay netleştirmemiz açısında partimiz ile ilgili ithamlarda bulunanlardan delil ve belgeleri ivedilikle bekliyoruz. Kamuoyunu duyurulur” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.09.2017 19:28
Anahtar Kelimeler:
InegölMhpHayatiBedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<