banner359

Belediye Personeli Eğitimden Geçti

12 Kasım 2016 Cumartesi 10:43 2016-11-12 10:45:17
Belediye Personeli Eğitimden Geçti

 İnegöl Belediyesi, kurum içi eğitim çalışmaları kapsamında personeline yönelik BEBKA desteği ile “Kurumsal İletişim ve Vatandaş memnuniyeti” eğitimi düzenledi. Eğitime katılan 70 personele sertifikalarını Belediye Başkanı Alinur Aktaş takdim etti.

Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran İnegöl Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli hizmet sunabilmek adına personeline yönelik eğitimleri de sürdürüyor. Bu kapsamda BEBKA´nın sunduğu teknik destek programı ile İnegöl Belediyesi´nin 70 personeli “Kurumsal İletişim ve Vatandaş Memnuniyeti” eğitiminden geçti. 7-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimin sonunda katılımcı personele sertifikaları da Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından verildi.

KALİTELİ HİZMET İÇİN EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Belediye Meclis Salonunda verilen eğitimlerin ardından yine aynı salonda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da katıldı. Sertifika töreni öncesi konuşan Başkan Aktaş, çağımızda yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmelerin giderek artış gösterdiğine değindi. Yaşanan bu hızlı artışın değişimi ve gelişimi de gerekli kıldığını kaydeden Aktaş, “İnsanlar, kurumlar ve ülkeler bu değişime ve gelişime ayak uydurmak zorundalar. Bu nedenle çağın gerektirdiği şartları sağlamak için eğitime ihtiyaç duyuyoruz. Çağımızın gerektirdiği şartları yakalayabilmek, yeniliklere ayak uydurabilmek, daha kaliteli hizmet üretebilmek, kurum içinde motivasyonumuzu daha yüksek tutmak adına belediye olarak pek çok konuda dönem dönem eğitimler düzenliyoruz. Bu kapsamda Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı(BEBKA)´nın sunduğu Teknik destek programı kapsamında almaya hak kazandığımız “Kurumsal İletişim ve Vatandaş memnuniyeti” konulu eğitim programı 07-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bugünde verimli geçen bu eğitim programını başarı ile bitiren belediye çalışanlarımıza sertifikalarını takdim etmek için bir araya geldik” dedi.

HEDEF BELEDİYE HİZMETLERİNİN MEMNUNİYET ORANINI YÜKSELTMEK

BEBKA´dan daha önce Kent Müzesi´nin modernizasyonu ile Mobilya Ağaç Sanayi Müzesinin kurulması aşamasında ve son olarak da kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM)´un hayata geçirilmesi noktasında destek alındığını hatırlatan Aktaş, “Teknik destek programı kapsamında BEBKA´dan almaya hak kazandığımız “Kurumsal İletişim ve Vatandaş Memnuniyeti” konulu eğitim programında Kurum Müdürleri, Hizmet Binaları Sorumluları, Ekip Sorumluları, aktif görevlerde bulunan kurum çalışanlarından oluşan toplamda 70 kişi 5 gün boyunca günde 6 saatten toplam da 30 saat eğitim aldılar. Yaşamın bir parçası olan çalışma ortamını herkes için istenilen ve yaşanılan bir yer haline getirme noktasından hareketle verilen eğitim programı Ankara Karma Sanat Evinden Uzman Nilgün Tuluk tarafından verildi. Bu eğitim programı ile Belediyemiz çalışanları; kurum içi iletişim, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Farklı kişilik tiplerine göre motivasyon yönleri, Bakış açılarını geliştirmek ve Kişisel iletişim, paydaş beklentisi, Ekip çalışması ve takım ruhu, duygu ve düşünceleri hedefe yönlendirme, iş stresi ve kaygılardan kurtulma ile problem çözme becerisi konularında eğitim alarak, Belediye hizmetlerinin memnuniyet oranının yükseltilmesi hedeflenmiştir. Bu tür eğitim programlarının artarak devam etmesi noktasında çalışmalarımızın bundan sonrada devam edeceğini buradan belirtir, eğitimi katılan belediye personelimize ve eğitimi veren hocamıza teşekkürlerimi sunar, eğitimin hayatımızın her noktasında olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Açıklamanın ardından personel ile eğitime ilişkin konuşan Başkan Aktaş, tüm personele sertifikalarını tek tek takdim etti. Aktaş, eğitimi veren Ankara Karma Sanat Evinden Uzman Nilgün Tuluk´a da çini ve fincan takımı hediye etti. 

Son Güncelleme: 12.11.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<