banner359

Belediyeden Bayram temizliği

22 Mayıs 2019 Çarşamba 13:28
Belediyeden Bayram temizliği

İnegöl Belediyesi’ne ait çöp konteynerleri, yıkama ve dezenfekte aracıyla yerinde temizleniyor. İnegöl Merkez mahallelerindeki yaklaşık 167 konteyner yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Temiz bir şehir İnegöl hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyen Temizlik İşleri Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ortaya koyduğu çalışmalarıyla verimli ve etkin bir şekilde hizmet vermektedir. Temiz şehir, marka kent İnegöl olabilmesi için ve nihayetinde temiz şehir unvanını alabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ortaya koyduğumuz farkındalık çalışmalarıyla temizlik konusunda örnek belediyeyiz” şeklinde konuştu.

TEMİZ ŞEHİR UNVANINI ALABİLMEK İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde rutin olarak geniş çaplı bir bayram temizliği yapılmaktadır diyen Taban; “Bayram süresince 7/24 ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında temizlik çalışmalarına devam etmektedir. Bu kapsamda Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi Merkez mahallelerimizdeki 167 konteynerin temizliği yapıldı ve kırsal mahallelerle devam edeceğiz. Bayram süresince rutin çöp ve geri dönüşüm toplama hizmetimiz de devam edecektir” dedi.

İnegöl Belediyesi, özellikle sıcak havalarda kötü kokuların yayılmaması için çöp konteyneri temizliğini arttırdı. İnegöl Belediyesine ait 1 adet çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile İnegöl genelinde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor. İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp toplanan konteynerleri özellikle gece saatlerinde yıkayıp dezenfekte ediyor. Yıkama işlemi sırasında konteynerlerden çıkan kirli su, aracında içinde tutularak çevre korunuyor. Yıkama aracının içinde 2-3 dakika süren yıkama işleminin ardından temizlenmiş hale gelen konteynerler tekrar yerine konuluyor.

İnegöl’ün 115 mahallesinde bulunan bütün konteynerleri en son teknolojiyi kullanarak dezenfekte edecek ekipler, bu hafta başlayan temizlik çalışması sonucu İnegöl Merkez mahallelerinde temizlik işlemini tamamladı. Günde 50 konteynerde temizlik işlemi yapan ekipler toplamda 167 konteyner temizliği gerçekleştirdi. Yıkama ve dezenfekte çalışması sırasında, çöp konteynerlerindeki pis kokunun çevreye yayılmasının ve görüntü kirliliğinin de önüne geçiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<