banner359

Belediyeden kardeş şehre ramazan yardımı

27 Haziran 2016 Pazartesi 01:14 2016-06-27 01:24:18
Belediyeden kardeş şehre ramazan yardımı

 ​İnegöl Belediyesi ve İnegöllü hayırsever işadamlarının katkılarıyla 9 kardeş şehir arasında yer alan Bosna Hersek’in Donji Vakuf şehrindeki ihtiyaç sahiplerine erzak yardımları ulaştırıldı.

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel öncülüğünde AK Parti yönetim kurulu ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Bosna’ya uçan ekip, Donji Vakuf’da kapı kapı gezerek yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıttılar. 200 Bosnalı ihtiyaç sahipleri, ellerinde paketlerle gelen İnegöl’den gelen ekipleri sevinçle karşıladılar.

Bosna’ya gelen İnegöllü ekip, Donji Vakuf’ta Belediye Başkanı Huso Susic tarafından karşılandılar.

Donji Vakuf Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl halkının selamlarını ileterek, “Ramazan ayı öncesinden yapılan Ayvaz Dedeyi anma şenliklerine katılmıştık, çok duygulandım. Hac Arafat meydanında yaşadığım o manevi duyguyu, burada da yaşamıştım. Donji Vakuf ile 9 yıl önce kardeş şehir olduk. Bu bizi mutlu ediyor. İnegöl belediyemizin 6 yurtdışı, 3 yurtiçi olmak üzere 9 kardeş şehrimiz var. Bur kardeş şehirler içerisinde Donji Vakuf’u önemsiyoruz. Belediye Başkanımızın ailesiyle gittiği tek kardeş şehir burasıdır. Biz sizle hem kardeş olduk hemde bir aile olduk. Bu ailenin ilelebet sürmesini yüce rabbimden niyaz ederim” dedi.

İnegöl Belediyesi kardeş şehri ve Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susiç, İnegöl belediyesi ile 9 yıl önce kardeş şehir olduklarını hatırlatarak, “Bu durum bizi mutlu ediyor. İnegöl’e zaman zaman gidip geliyoruz. Aile gibi olduk. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile ailecek görüşüyorum. Kardeşten öte aileyiz. İnegöl Belediyesi sayesinde Donji Vakuf gelişti. Yaşam kalitesi arttı. Her daim buluşmamız bizi mutlu ediyor. “ dedi.

İnegöl belediyesinin yaptığı desteklerden bahseden Susiç, “Hayırsever işadamı Zeki Konukoğlu’nun 50 bin avroluk desteği ile 50 Gazimize ve ailelerine gelir kaynağı olacak Ahu Dudu fidanı dikildi. Hayırseverimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bunun yanında bize destek veren İnegöl halkına da teşekkür ediyorum. İnegöl belediyesinin destekleri ile ayrıca İlkokul ve lisenin bulunduğu alana spor salonu yapıldı. Uluslararası standartlara uygun yapılan salonumuzun açılışını 14 Eylül 2016 tarihinde yapacağız. Açılışımıza sizleri de bekliyoruz” ifadelerinin kullandı.

Ziyaretin ardından İnegöl Belediyesi tarafından Hayırsever işadamlarının destekleri ile hazırlanan 200 erzak paketi Donji Vakuf’da ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 27.06.2016 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<