Belediyeden Üniversitede Ücretsiz Çorba İkramı

11 Kasım 2015 Çarşamba 13:24 2015-11-11 13:24:18
Belediyeden Üniversitede Ücretsiz Çorba İkramı

İnegöl Belediyesi, Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi'nde sabahları ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.Ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirilen çorba servisi 2015-2016 eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecek.

Uludağ  Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde okuyan öğrencilere yönelik gerçekleştirilen uygulama hakkında bilgilendirmede bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,"İnegöl; kültürel değeri, ekonomik yapısı, coğrafi ve fiziki konumu ile nüfus yoğunluğu bakımından çok önemli bir yere sahiptir. İnegöl İşletme Fakültemiz ve Meslek Yüksek Okulumuz da kentimize artı değer katan önemli kurumlarımızdandır.Bilindiği üzere Belediye olarak şehrimizdeki hemen tüm eğitim-öğretim kurumlarına ciddi destekler veriyoruz. Okulların onarım ve tadilatlarından, çevre düzenlemelerine, kırtasiye ve eğitim yardımlarına kadar birçok konuyu belediye olarak yapıyoruz.Eğitim gönüllüsü olarak çalışan bir belediye olarak, İşletme Fakültemiz ve İnegöl Meslek Yüksekokuluna da çeşitli katkılarda bulunarak, hem fiziki yapılarına, hem de sosyal aktivitelerine çeşitli desteklerde bulunduk. İmkânlar ölçüsünde bulunmaya da devam edeceğiz"dedi. 

banner380

08.30-10.00 ARASI
Belediye olarak şimdiye kadar irili ufaklı birçok sosyal projeyi hayata geçirdiklerini belirten Aktaş,"Birçok projeyi de paydaşlarımızla beraber yürüttük. Bunlardan biri de İşletme Fakültemiz ve İnegöl Meslek Yüksek Okulumuzla beraber organize ettiğimiz; bizim için belki küçük, ancak öğrencilerimiz için önemli olan çorba ikramıdır.Hepimizin bir öğrencilik hayatı vardır. Üniversite okumanın ve özellikle de üniversite sınavlarının öğrencilerin üzerindeki etkisi büyüktür.İlkini geçtiğimiz senelerde başlattığımız, vize ve final sınavları boyunca gerçekleştirdiğimiz, öğrencilerimize çorba ikramlarımızı bu sene de dönem boyunca yayarak devam ettireceğiz. Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinden öğrenci kardeşlerimiz İnegöl’de gerek İşletme Fakültemiz, gerekse Meslek Yüksek Okulumuzda eğitim öğretimine devam etmektedir.Belediye olarak güne sıcak bir başlangıç olsun diye sabah 08.30 - 10.00 saatleri arasında öğrencilerimize yönelik olarak 1.dönemde 09 Kasım 2015 – 24 Ocak 2016 tarihleri arasında 11 hafta boyunca 55 gün, 2.dönem ise 22 Şubat - 19 Haziran 2016 tarihleri arasında 17 hafta boyunca 85 gün olmak üzere günde ortalama 100 öğrenciye bardakta çorba ve kıtır ekmek ikramımız olacak.Çorba ikramlarımızı, hem pratik hem de öğrenci işi olsun diye bardakta yapıyoruz. Böylelikle günlük 100 öğrencimiz olmak üzere dönem sonuna kadar 14 bin öğün olmak üzere öğrenci kardeşlerimizin içlerini ısıtacak sıcak çorbalarını ikram etmiş olacağız.Öğrencilerimize moral olması, sınav süresince kahvaltıyla uğraşmamaları ve aç olarak derse girmemeleri, açlıkla değil zihinleriyle sınava girmeleri için ikram ettiğimiz çorbalarımızla öğrencilerimize destek olmak istedik"şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.11.2015 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<