banner359

Belediyeden Yakacak Yardımı

.

28 Kasım 2014 Cuma 10:46 2014-11-28 10:52:39
Belediyeden Yakacak Yardımı
 Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla kömür yardımlarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu yıl Bin 200 aileye toplam 700 ton kömür dağıtacaklarını belirtti.
DAĞITIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK

Dün saat 15.30’da makamında Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve Belediye Sosyal Yardım İşler Müdürü Recep Şen’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Alinur Aktaş, göreve geldikleri andan itibaren özellikle sosyal belediyecilik noktasında çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz de bu projelerimizden bir tanesi. İnegöl Belediyesi olarak sosyal içerikli yardımlarımızı Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüze bağlı Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde, İnegöl Belediyesi olarak kışa yönelik çalışmalarımızı da hızlandırmış durumdayız. Umuteli Yardım merkezi bünyesinde, Gıda Giyim Bankası ve diğer yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bunların yanında, her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik yakacak yardımlarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

KÖMÜRLERİMİZ  ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜ ONAYLIDIR

Umuteli Sosyal Yardım Merkezi tarafından belirlenen bin 200 aileye yakacak yardımlarının Kasım ayı başı itibari ile dağıtılmaya başlandığını belirten Aktaş, “Dağıtılmakta olan kömürlerimizin tamamı ithaldir. Yakacak yardımlarımız aynı zamanda Çevre İl Müdürlüğü gibi ilgili kurumlardan onaylıdır. İthal kömür yardımlarımız İnegöl merkezinde ve İnegöl’ümüzün yeni mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimiz için planlanmış olup, her ihtiyaç sahibi ailemizin kapısına kadar 550 kilogram olarak dağıtım yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Büyükşehir Yasası sonrası mahalle statüsüne geçen yeni mahallelerimizde de ihtiyaç sahiplerine gıda ve erzak dağıtımlarımız da devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerimiz bu tür konularda Tahtaköprü, Kurşunlu, Yeniceköy, Cerrah mahallelerimizdeki hizmet masalarına da müracaat edebilirler. Şimdiye kadar yaptığımız dağıtımlarda 44 ailemize adres değişikliği sebebiyle ulaşılamamıştır. Bundan dolayı ulaşamadığımız ailelerimizin Hizmet Masalarımıza başvurarak, adres kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir. Ayrıca ihtiyaç sahibi olduğu halde bir şekilde kendilerinden haberdar olamadığımız ailelerimiz varsa, yine Hizmet Masalarımız aracılığıyla bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz. Vatandaşlarımız, yakacak yardımlarını kış bastırmadan kapılarında bulacaklardır. Amacımız, kimsenin soğuk kış günlerinde mağdur olmamasıdır. Bunun için de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvencesi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın güzel ve sıcak bir kış geçirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.11.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<