banner359

Belediyespor Yeni Sezona Start Verdi

.

12 Ağustos 2014 Salı 18:20 2014-08-12 18:21:44
Belediyespor Yeni Sezona Start Verdi
 Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi.

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Belediyespor, yeni transferlerinde katılımıyla çalışmalarına başladı.

MÜCADELE ETTİĞİMİZ TAKIMLARA GÖRE ÇOK DAHA İYİ DURUMDAYIZ 
Takımın ilk antrenmanına katılan Alinur Aktaş, İnşallah biz İnegöl olarak daha başarılı olacağız. Bu noktada dikkatli olmak gerekiyor. Birbirinden önemli 22 tane maç oynayacağız. Burada hedef noktasında bir şeyler söylemek istemiyorum açıkçası. Ama hiçbir zaman hedef bir takım olmaz. İnegöl Belediyespor’un da hedefleri var. İnşallah bunları daha sonra kendi aramızda konuşarak daha iyi konumlandıracağız. Biz altyapı olarak da, şehir olarak da şu an mücadele ettiğimiz takımlara göre çok daha iyi durumdayız” dedi.

BİZ BURADA DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE ÇOK MAÇ OYNADIK
Taraftar desteğine dikkat çeken Aktaş, “Geçen seneden arkadaşlarımız biliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlar tribünlerini dolduramazken, biz burada dolu tribünler önünde çok maç oynadık. Dolayısıyla bugünden itibaren süreci devam ettirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

KERT’TE RÖTAR
1-2 Arkadaşımız daha katılacak. Onunla alakalı biz basınımızla bilgilendireceğiz. Bu arada Estonyalı Kert, vize işlemleri nedeni ile şu an aramızda değil. Kısa bir süre içerisinde oda aramızda olacak. Ekim 15-16 tarihlerinde başlayan lige baktığınız zaman 2 aylık bir süreç var. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi dereceleri elde edeceğiz.

Son Güncelleme: 12.08.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<