banner359

Belediyespor’da Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

20 Haziran 2019 Perşembe 15:42
Belediyespor’da Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

İnegöl Belediyespor’da Mayıs ayında yapılan genel kurul sonrası Alper Taban Başkanlığındaki yeni yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımları da yapıldı.

30 Mayıs tarihinde İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde tek liste ile gidilen olağan kongre ile kulüp başkanlığa tekrar seçilen Belediye Başkanı Alper Taban ile yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımının yapıldığı ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, “Öncelikle ilk yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongremizi 30 Mayıs tarihinde gerçekleştirmiştik. Yaşanan yoğunluk, ramazan ayı ve bayram dolayısıyla bir araya gelerek ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirememiştik. Nasip bugüneymiş. İnşallah yeni yönetim kurulumuzla birlikle yapacağımız çalışmalarla önemli işlere imza atacağız” dedi.

14 BRNAŞTA 2500 SPORCU
Belediyespor’un 14 branşta faaliyet gösterdiğini ve bünyesinde 2 bin 500 civarında sporcu bulunduğunu hatırlatan Taban, “Şehrimizdeki gençlerimize faydalı olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben geçtiğimiz sezon yönetimimizde görev alan arkadaşlarımıza da kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI 
Toplantıda belirlenen görev dağılımı ise şu şekilde oldu: Rıdvan Kocaağa ve Nuhi Solak kulüp başkan vekili, İrfan Kapdan, Hüseyin Orhan, Uğur Şencan voleybol şube sorumlusu, Oktay Can voleybol şube ve dostum sorumlusu, Fatih Aydoğan voleybol şube ve halk oyunları sorumlusu, İsmail Baykan, Yasin Altuntepe basketbol sorumlusu, Hakan Yemişken DOSTUM sorumlusu, Veysel Şahin dağcılık sorumlusu, Ramazan Yılmaz okçuluk sorumlusu, Yunus Keser bisiklet sorumlusu, Korhan Kaynakçı yamaç paraşütü sorumlusu ve Tolga Kaya ise oryantiring sorumlu oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<