banner359

Berberler Ve Kuaförler Odasından Ücretsiz Eğitim

03 Mart 2018 Cumartesi 11:03
Berberler Ve Kuaförler Odasından Ücretsiz Eğitim

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven yaptığı açıklamada, 5-6 Mart tarihlerinde Royal Otel´de berber ve kuaförlere yönelik “topuz ve turban eğitimi”, “ileri kesim teknikleri” ve “kozmetik” konularında seminerler vereceklerini belirterek, tüm üyeleri eğitim seminerlerine davet etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “7 Ocak 2018 tarihinde yaptığımız Genel Kurulda üyelerimizin teveccühü ile yeniden göreve getirildik. Genel Kurul sonrası yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonrası önümüzdeki süreçte üyelerimize nasıl faydalı olabiliriz diye kendi aramızda istişarelerde bulunduk. Üyelerimizin mesleki anlamda eğitim almak için İnegöl dışında eğitimlere katıldığını biliyoruz. Buda üyelerimize çok masraflı ve külfetli oluyor. Bu konuda bizde meslek eğitmenlerini İnegöl´e getirmeye karar verdik. Yeter ki üyelerimiz kalfalarımız ve yanlarında çalışan meslektaşlarımız mesleki anlamda eksik kaldığı konularda bilgi sahibi olsunlar, mesleğini geliştirsinler ve müşterilerine daha iyi hizmet versinler” dedi.

Başkan Güven, “Yaptığımız görüşmeler sonucunda 5 Mart 2018 Pazartesi günü saat 09.00´dan akşam 18.00´e kadar Royal Otelde bayan kuaförlerimize yönelik topuz ve turban eğitimi konusunda Eğitmen Eray Burhan tarafından eğitim verilecek. 6 Mart 2018 Salı günü saat 10.30´dan itibaren Burcut Akademi eğitmenleri tarafından BESOB esnaf hizmet binamızda ücretsiz ileri kesim teknikleri konusunda erkek berberlerimize eğitim verilecek. 20 Mart 2018 Salı günü Salkom Kozmetik eğitmenleri tarafından ücretsiz eğitim verilecek. Bay bayan kuaförlerimizin katılacağı bu eğitim Royal otelde olacak. Makyaj konusunda Sacide Kaya, kesim konusunda Semih Oyum, renklendirme konusunda Bekir Gök ve İlkay Kurt, türban konusunda Melek Akaya, topuz konusunda ise, Cengiz Korkunç, Soner Yıldız, Hadiye İleri, Zehra Başar, Zehra Emircan ve Meltem Şanlı eğitim verecek. 10 Nisan 2018 Salı günü Bay-Bayan kuaförlerimize Royal Otelde kesim konusunda Arca Acar, renklendirme konusunda da Yakup Şahin tarafından eğitim verilecek. Eğitim verecek arkadaşlarımız dalında isim yapmış eğitmenlerdir. Ümit ediyoruz ki, meslektaşlarımız ve kalfalarımız bu eğitimlere gelirler. Mesleki anlamda eksik kalınan konularda kendimizi geliştirelim. İnşallah daha ileriki zamanlarda bu eğitimlere daha ağırlık vereceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi her şeyin başı eğitim. Bütün meslektaşlarımıza işlerinde kolaylıklar bereketli hayırlı işler temenni ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<