banner359

Bereket Sofrası Boşnak Camide Kuruldu

15 Mart 2019 Cuma 11:16
Bereket Sofrası Boşnak Camide Kuruldu

İnegöl Belediyesi’nin her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği, bu hafta Boşnak Camiinde kuruldu.

İnegöl Belediyesi tarafından her hafta Cuma sabahı gerçekleştirilen “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği devam ediyor. Her Cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınması ve ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin burada halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta Boşnak Camide kuruldu. Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğine, cami cemaatinin ilgisi de yoğun oldu.

MAHALLELİ TALEP VE ÖNERİLERİNİ İLETTİ
Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ile birlikte; AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından, caminin karşısında bulunan kahvede hazırlanan kahvaltıya geçti. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin sorunları da masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan belediye bürokratlarına iletme fırsatı buldu.

Kahvaltının ardından yapılan dualar sonrası Belediye Başkan vekili Turgay Yel, cemaate hitaben bir konuşma yaptı. İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofraları adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini ifade eden Yel, “Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz her Cuma sabahı bir camide düzenlediğimiz bu organizasyonlarla, başta Belediye Başkanımız olmak üzere; İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, parti yöneticilerimizle birlikte Bereket Sofrası adı altında sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bunun dışında da ramazanda her teravih namazından sonra siz saygıdeğer büyüklerimizle birlikte olmak, sizlerin taleplerini dinlemek için bir araya geliyoruz. Bizim de tabi ulaşamadığımız, göremediğimiz, gördüğümüz ancak fark edemediğimiz bazı konuları sizlerden dinlemek isteriz. Bunun için de başta Belediye Başkanımız ve ekibi olarak gayret ediyoruz. Bu buluşma seçim öncesine denk gelen bir buluşma. Allah nasip ederse 17 gün sonra seçimimiz var. Ama bu Bereket Sofrası buluşmalarının seçimle bir alakası yok. Biz tüm zamanlarda bu buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Bugün de Allah nasip etti Boşnak Camimizde bir araya geldik. Sorularınız varsa onları da cevaplamak isteriz. Ayrıca belediye olarak 7 gün 24 saat hizmet veren Çözüm Merkezimiz de bu anlamda sizlerin hizmetinde. 153 hatlarımızdan çözüm merkezine ulaşabilirsiniz. Burada da Allah bir eksiklik, sorun vermesin ama bizlere iletmek istediğiniz hususlar varsa onları dinlemek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<