banner359

Beton Yol Çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde Devam Ediyor

25 Kasım 2020 Çarşamba 16:25
Beton Yol Çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde Devam Ediyor

 İnegöl Belediyesi, Bursa’da ilk olarak uygulanan ve kullanım ömrü asfalt yollara göre 2-3 kat daha fazla olan beton yol çalışmasını Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta bulunan 450 metre uzunluğundaki yolda uyguluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve beraberindeki heyet, fabrikaların bulunduğu bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. 

Şehrin dört bir köşesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren İnegöl Belediyesi, tamamen yerli ve milli malzemelerle üretilen, aynı zamanda asfalta karşı yüzde 50 tasarruflu olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yolu Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta uyguluyor. 

İnceleme esnasında beton yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger; “İnegöl Belediyesi olarak ilk beton yol uygulamamızı geçtiğimiz yıl 3 km’lik bir alanda gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz ise 7 kilometreyi tamamlamak. Çalışmalarımızı tamamladığımızda ise toplamda 10 km’lik silindirle sıkıştırılmış beton yolu İnegöl’ümüze kazandırmış olacağız. Bugün Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta yapmış olduğumuz çalışma yaklaşık 450 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde. Çalışmanın maliyeti yaklaşık 150 bin TL. Yapılan bu çalışmanın buradaki sanayici esnafımıza, mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<