banner359

Bıçakçıların Kurban Bayramı mesaisi

14 Ağustos 2018 Salı 09:57
Bıçakçıların Kurban Bayramı mesaisi

İnegöllü bıçak ustaları, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlık kesim işinde kullanılacak bıçakların yapımı, tamiri ve bakımı sebebiyle yoğun mesai harcıyorlar.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalması dolayısıyla İnegöllü bıçak ustaları da müşterilerine kurbanda satmak için çelik bıçak üretmeye ve bıçakları bilemeye başladılar.

YÜZDE YÜZ ÇELİK

İnegöllü bıçak ustası Hasan Gürbaş, “Bursa ve İnegöl bıçağı dışında hiçbir bıçağa rağbet etmeyin. Yüzde yüz çelikten üretilen bursa bıçaklarına rağbet edin. Yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle maliyetleri düşük ucuz ve yüzde 100, Çin malı olan bıçaklar piyasaya sürülüyor. Bunlara rağbet etmeyin” dedi.

Kurban Bayramı öncesi işlerin yoğunlaştığını vurgulayan Gürbaş, şu sıralar bayram dolayısıyla neden üretildiği belli olmayan bıçakların satıldığını ve bunların insan sağlığını olumsuz etkilediğini ileri sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<