banner359

Bilgi yarışmasında Kosava birinci

06 Nisan 2017 Perşembe 16:45 2017-04-06 16:52:18
Bilgi yarışmasında Kosava birinci

 İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaokul 7. Sınıflar arasında düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasının finali Vehbi Koç İlkokulunda yapıldı. 6 okulun finale kaldığı yarışmada Özel Devrim Kosova Ortaokulu birinci oldu.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin takip ettiği final yarışmasında, 47 ortaokul arasından Gazipaşa Ortaokulu, TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu, Özel Devrim Kosova Ortaokulu, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ile İnegöl Özel Doğa Ortaokulu finale kaldı. Kıyasıya geçen final yarışı sonucunda Ortaokul 7. Sınıflar arasında düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasında birinci Özel Devrim Kosova Ortaokulu, ikinci Gazipaşa Ortaokulu ve üçüncü İnegöl Özel Doğa Ortaokulu oldu.

Konuşmanın ardından dereceye giren okulların müdürlerine plaket takdim edilirken, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi. 






Son Güncelleme: 06.04.2017 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<