banner359

Bingöl'den Acı Haber Geldi! Çıkan Çatışmada Şehidimiz Var

10 Ağustos 2017 Perşembe 22:24 2017-08-11 00:13:16
Bingöl'den Acı Haber Geldi! Çıkan Çatışmada Şehidimiz Var

Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in acı haberi Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan ailesini gözyaşlarına boğdu.
Bingöl'ün Genç İlçesi Yeniyazı mevkiindeki akşam saatlerinde terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in acı haberi İnegöl İlçesine bağlı Kurşunlu mahallesinde oturan ailesine ulaştı. İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Bayram Çelikoğlu tarafından verilen acı haber nedeniyle anne Şekernaz ve baba İsmail Gençer sinir krizi geçirirken, yakınları evin önünde toplandı. 
7 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan şehit Hüseyin Gençer, 2 yıl önce eşi Nurgül Gençer ile evlendiği ve bir erkek çocuk sahibi olduğu, eşi ve çocuğu ile birlikte görev yeri Bingöl'de oturduğu öğrenildi.

                  

Son Güncelleme: 11.08.2017 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<