Birlik olma zamanı

28 Şubat 2020 Cuma 18:17 2020-02-28 18:32:42
Birlik olma zamanı

 İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş , İdlib'de 22 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya sert tepki gösterdi. Toptaş, "Türkiye, necip milleti ve tüm askeri güçleri ile bu hain saldırıya karşı vatan müdafaasını istisnasız gerçekleştirecek ve tüm sorumlularını cezalandıracak güce sahiptir." dedi.

banner380

Toptaş yaptığı açıklamada,''Ülkemizin milli birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü garanti altına almak için İdlib’de kahramanca bir mücadele veren askerlerimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülke olarak tek vücut olmamız gereken; her türlü görüş ayrılığını bir kenara bırakıp milletimizin, devletimizin arkasında olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Türkiye, necip milleti ve tüm askeri güçleri ile bu hain saldırıya karşı vatan müdafaasını istisnasız gerçekleştirecek ve tüm sorumlularını cezalandıracak güce sahiptir. Derneğimiz, tüm üyeleri ile birlikte Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğünün devamı adına Devletimizin alacağı her kararı desteklemektedir. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır.Yaşadığımız acının tarifi yoktur. 33 şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz. Yaralılarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Devletimizin, bu saldırıya gereken cevabı, tam bir milli birlik duygusuyla en sert şekilde vereceğine yürekten inanıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun.


 

Son Güncelleme: 28.02.2020 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<