Bisiklet Yarışı Nefes Kesti

19 Ekim 2015 Pazartesi 16:10 2015-10-19 16:18:02
Bisiklet Yarışı Nefes Kesti

 İnegöl Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İnegöl Bisiklet Kulübünün ortaklaşa organize ettiği ‘İnegöl Halk Bisiklet Yarışı’ Pazar günü Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde gerçekleştirildi.

banner380
6 KATEGORİDE YAPILDI
6 kategoride organize edilen yarış, 3,5 kilometre uzunluğundaki parkurda düzenlendi.Yarışmanın startını veren Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl’de bir bisiklet gerçeği var.İnegöl,bisiklet kullanımının fazla olduğu şehirlerden. İnegöl’de bisiklet çok yoğun olarak kullanılıyor. Burada bisiklet sporunu özendirmek için bir yarış düzenledik. Yarışmamıza 100’den fazla sporcumuz katıldı. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüzle birlikte gelecek yıllarda da bu yarışı devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

BİSİKLET SPORU YAYGINLAŞMALI
İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise yapılan organizasyonun geleneksel hale gelmesini hedeflediklerini söyleyerek; “İlk yarışma olmasına rağmen katılım bizi sevindirdi. Bizim amacımız ödüllendirmekten ziyade farkındalık yaratmak. Bisiklet sporunun yaygınlaşmasını sağlamak istiyoruz. Amatör Spor Haftası olması nedeniyle bu tarihi seçtik.İlçe Spor Müdürlüğü olarak tüm amatör sporcularımızın haftasını kutluyoruz. İnegöl Belediyesi’ne spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yarışmanın ardından dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Son Güncelleme: 19.10.2015 16:18
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<