banner359

“Biz Bize Yeteriz” Kampanyasına  2 Milyon 100 bin TL’lik Destek

02 Nisan 2020 Perşembe 12:45 2020-04-02 12:49:31
“Biz Bize Yeteriz” Kampanyasına  2 Milyon 100 bin TL’lik Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı bağış çağrısına Starwood A.Ş’de katılım gösterdi. İnegöl’ün güçlü firması, Milli Dayanışma Bağış Kampanyasına 2 milyon 100 bin TL’lik bağış yapacaklarını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak amacıyla başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adlı bağış kampanyasına ülke genelinde büyük ilgi gösterildi.
Siyasiler, spor kulüpleri ve STK’ların ardından iş dünyası da bu anlamlı bağış kampanyasına katılım sağladılar.
İnegöl’ün dev şirketlerinden Starwood A.Ş., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından hemen harekete geçerek, kampanyaya 2 milyon 100 bin TL’lik bağışta bulunmayı kararlaştırdı.
Starwood A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız, dünya genelinde küresel bir sağlık problemi ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, “Bu küresel sorunla ulusal mücadelemiz devam ederken, insan sağlığından daha önemli bir şeyin olmadığını hepimiz bir kez daha hatırladık” dedi.
Sıkıntılı günlerin el birliği ile atlatılacağına yürekten inandıklarını dile getiren Yıldız” Başta sağlık personelleri olmak üzere bizler için görevlerine devam eden tüm kamu personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi bu sürecin ülkemizde de ekonomik yansımaları olacaktır. Üreten ve istihdam sağlayan reel sektörün temsilcilerinden biri olarak amacımız, bu sıkıntıları en aza indirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmaktır” diye konuştu.

DEV DESTEK
Çalışanlarımızın sağlığının korunması için tüm tedbirleri alarak ekonomik sürecin devamlılığı için gerekli gayreti gösterdiklerini anlatan Yıldız, “Alınan sağlık tedbirlerinin sadece kendi sağlığımız için değil, sevdiklerimizin ve tüm toplumun sağlığı için de olduğunun bilinci ile hareket ediyoruz. Mevcut sosyal yardım işlerimiz ve Sultan Ahmet Camii restorasyonu gibi projemiz hiçbir kesintiye uğramadan devam etmektedir. Bunun yanında daha önceleri Ramazan ayı içinde yapılan yardımları da öne çekerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için gayret ediyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve milli dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasına 2 milyon 100 bin TL ile katılıyor ve “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” diyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 02.04.2020 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<