'Bordo Bereliler Suriye' Filminin Oyuncuları Öğrencilerle Buluştu

13 Ekim 2017 Cuma 17:48
'Bordo Bereliler Suriye' Filminin Oyuncuları Öğrencilerle Buluştu

İnegöl Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl’e gelen İnegöllü sinema oyuncusu Erdoğan Yaprak’ın yapımcılığı üstlendiği Bordo Bereliler Suriye filminin oyuncuları üniversite öğrencileri ile buluştu.
Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi çok amaçlı salonunda üniversiteli öğrencilerle buluşan ekip, filmin arka yüzünü anlattılar.
Filmin gerçek bir yaşantıdan ele alınarak beyaz perdeye yansıtıldığını ifade eden oyuncular, filmi bir şehidin annesinin gözyaşlarıyla oynadıklarını ifade ettiler.
Öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtlayan ünlü sinema oyuncuları, beğeniyle alkışlandılar. 
Filmle alakalı soruya yanıt veren Filmin Oyuncusu Açelya Elmas, “Sinema eğlence sektörü ama yaşanan olay ve duyguları insanlarla paylaşmaktır. TV karşısında olan olayları, şehitleri izledik. Ben bir şehit eşinin gözyaşlarıyla oynadım. O şehit ailelerini izleyip onların duygularıyla oynadık. Filmi çekerken aslında Türkiye’de  yaşanan olayları yansıttık. Şu anki işler reyting amacıyla yapılıyor olabilir. Ama sinema gerçek bir platform. Biz bu projeye başlarken Tv’de bu tarz diziler yayınlanmıyordu. Biz bu fikri kendi aramızda olgunlaştırarak hayata geçirdik.” Dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<