banner359

BOTAŞ Boru Hattı Delindi

19 Mart 2018 Pazartesi 09:50
BOTAŞ Boru Hattı Delindi

İnegöl-Bursa karayolu üzeri Huzur Mahallesi mevkiinden geçen Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketine (BOTAŞ) ait boru hattı kaçak kazı yüzünden delindi. BOTAŞ ekiplerinin tamirat çalışması nedeniyle Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fabrikalara bir gün süreyle doğalgaz verilemedi.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Cumartesi günü Huzur Mahallesi mevkiinde bulunan BOTAŞ´a ait doğalgaz boru hattının geçtiği tarlada iddiaya göre sondaj çalışması yapıldı. İzinsiz yapılan sondaj çalışması sırasında doğalgaz boru hattı delindi. Delikten sızmaya başlayan gaz nedeniyle kazıyı yapan şahıslar, gazın çıktığı deliğin üzerine çuvalları koyarak kaçtı.

Yoldan geçen vatandaşların fark etmesi üzerine durum İNGAZ´a bildirildi. İNGAZ yetkililerin haber vermesi üzerine gelen BOTAŞ ekipleri ile jandarma ekipleri önce çevrede güvenlik önlemi aldı. Yol trafiğe kapatıldıktan sonra Bursa´dan gelen BOTAŞ ekipleri tarafından doğalgaz kesildi ve tamirat çalışması yapıldı. Kesinti nedeniyle OSB´de bulunan fabrikalar bir gün süreyle doğalgaz verilemedi.

Boru hattını kimler tarafından delindiğinin belirlenmesi için jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<