banner359

Bu işte bir terslik var!

22 Eylül 2021 Çarşamba 14:46 2021-09-22 15:35:46
Bu işte bir terslik var!

Bursa Valiliğince katı yakıt yakımı konusunda alınan kararın ardından Kaymakamlıkların Sosyal Yardım vakıfları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yakıt olarak kömür dağıtımı yapmaları şaşırttı. 
06.09.2019 Tarih ve 90 No'lu İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı (İMÇK) ile Bursa genelinde katı yakıt yakımı yasağı kararı alınmıştı. 
İnegöl için 1 Kasım 2020 tarihinde başlayan katı ve sıvı yakıt yakımı yasağı, İnegöllülerin gerekli şartları yerine getirerek doğalgaz yakımına geçişine süre tanınması maksadıyla 1 Haziran 2021 tarihine ertelenmişti.
Bu yıl başlayan yasağa rağmen ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtılması şaşırttı. Bursa genelindeki tüm ilçelerde kömür dağıtımları tamamlanırken, İnegöl'de de dağıtımlar başladı. İnegöl OSB'de bir firmanın bahçesinde stoklanan kömürler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Valiliğin katı yakıt yakımı ile alakalı aldığı karara rağmen kömür yardımı yapması, görenleri şaşırttı. 

Son Güncelleme: 22.09.2021 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<