Bu kapı herkese açık

20 Haziran 2019 Perşembe 00:50
Bu kapı herkese açık

İçişleri Bakanlığının vatandaş odaklı hizmetlerinden biri olan ‘Açık Kapı’ projesi İnegöl’de hayata geçirildi. Kaymakamlık bünyesinde 15 Mayıs’ta başlayan uygulamadan 47 vatandaş faydalanırken; açık kapıyla vatandaşların kamu hizmetlerine kolay ulaşımı ve taleplerinin hızlı sonuçlandırılması sağlanıyor. 


İçişleri Bakanlığı’nın devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni arttırmak, vatandaş başvurularını sonuçlandırma sürelerini kısaltmak ve vatandaş memnuniyetini artırmak üzere ‘Milletin Kapısı’ sloganıyla başlattığı ‘Açık Kapı’ projesi İnegöl’de 15 Mayıs’ta uygulanmaya başladı.

banner380


Vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla hayata geçirilen ve milletin kapısı olan açık kapıya 1 ayda 47 vatandaş başvuruda bulundu.

Hükümet Konağının zemin katında bulunan Açık Kapı’ bürosuna vatandaşlar talep veya şikâyetlerini,  yüz yüze yapabiliyor. Alınan talepler sistemde kaydedilerek onaylandıktan sonra ilgili kurumlara anında aktarılıyor. Taleple ilgili yapılan çalışma ve sonuçlar vatandaşların cep telefonlarına mesaj yoluyla bildiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<