banner359

Bu Yıl Öğretmenler Günü Hediyesi İnegöl Belediyesi'nden

03 Kasım 2022 Perşembe 17:09
Bu Yıl Öğretmenler Günü Hediyesi İnegöl Belediyesi'nden

İnegöl Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel bir kampanyanın startını verdi. Öğrencilere yapılan çağrıda; en çok atık pil getiren 3 sınıfa, öğretmenlerine hediye edilmek üzere Akıllı Saat verilecek.

Hizmet seferberliğinin yanı sıra, hayata geçirdiği farkındalık çalışmalarıyla sosyal anlamda da örnek projeler ortaya koyan İnegöl Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel bir kampanya başlattı. “Atık Pili Getir, Hediyeni Götür” sloganıyla başlatılan kampanya ile en fazla atık pil toplayan 3 sınıfa, öğretmenlerine hediye edilmek üzere Akıllı Saat verilecek.

EN FAZLA PİL TOPLAYAN 3 SINIF AKILLI SAATİN SAHİBİ OLACAK

Amacı öğrencileri atık pilleri uygun şekilde bertaraf etmeye yönlendirmek olan ve aynı zamanda çevre kirliliğini önlemek olan kampanyada, öğretmenlerine hem temiz bir dünya hem de anlamlı bir hediye vermek isteyen öğrenciler atık pil toplayacak. 21-22 Kasım tarihlerinde bu piller İnegöl Belediyesi merkez binasında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilecek. Pillerin poşetlenmiş ve tartılmış şekilde teslim edilmesi istenirken, İnegöl Belediyesi tüm başvurular arasında en fazla pil getiren 3 sınıfın öğrencilerine öğretmenlerine hediye edilmek üzere Akıllı Saati teslim edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<