banner359

Bu yolda kaza 'geliyorum' diyor

30 Mart 2017 Perşembe 20:09 2017-03-30 20:19:03
Bu yolda kaza 'geliyorum' diyor

 Altay caddesi ile gaziler sokağın kesiştiği yerde gün geçmiyor ki bir kaza daha olmasın.  İşyeri sahipleri ve yayalar yaşanan kazalar nedeniyle tedirgin. İşyeri sahibi Mehmet Uran, yetkililere seslenerek söz konusu alanda gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ederek, yapılmaması halinde kendileri trafik işaretleri çizeceklerini söyledi.

ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre; İnegöl AVM mevkiinden gelip Altay caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü Haktan B. yönetimindeki 16 KFY 05 plakalı hafif ticari araç ile Recep Ç. Yönetimindeki 16 KJA 51 kamyonet, Altay caddesi ile Gaziler sokağın kesiştiği yerde çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile iki araçta savrulurken, Kamyonet Elektrik panosuna çarparak durabildi.

SANİYELERLE KURTULDU

Kazanın olduğu sırada çocuğu ile birlikte yolda yürüyen kadın, olası faciadan saniyelerle kurtuldu.

Kaza sonucunda şans eseri yaralanan olmadı.

SANİYE SANİYE KAZA

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ESNAFLAR DERTLİ

Altay caddesinde faaliyet gösteren işyeri yetkilisi Mehmet Uran, “Burada iki günde bir kaza oluyor. İki sokağın kesiştiği yerde uyarı levhaları ve işaretler olmadığı için hiçbir araç durmadan yoluna devam ediyor. Yine bir kaza daha oldu. Ay içerisinde bir çok kaza görüyoruz. Yetkilileri bildirdik fakat ilgilenen olmadı. bizde esnaflar olarak yol üzerine boyama yöntemiyle uyarı işaretleri çizmeyi düşünüyoruz. Yayalar da buradan çok geçiyor. Yayalar da tehlikeli anlar yaşıyorlar. Bir an önce buraya müdahale edilmesi gerekiyor. Kazalardan dolayı sokak içerisinde park halindeki bir aracımız da hurdaya döndü. Yetkililerden bu konuya ilgi gösterip, gerekeni yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 30.03.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<