Bücürland Açıldı

17 Ocak 2020 Cuma 14:50 2020-01-17 16:14:22
Bücürland Açıldı

İnegöl’ün ilk ve en büyük çocuk oyun merkezi Bücürland, yapılan açılış töreniyle hizmete girdi. 

İşadamı Reis Yurdakul’un sahibi olduğu Çocuk Eğlence Merkezi, 1000 metrekare kapalı alana sahip. Bücürland Çocuk eğlence merkezinde; 0-5 yaş soft play, 5-11 yaş soft play, 5-14 yaş trambolin park guruplarıyla çocuklar dijital platformundan uzak kalıp enerjilerini atabilecek. 

banner380

Açılaşta konuşan Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi sahibi Reis Yurdakul, açılışa katılanlara teşekkür ederek, çocuk eğlence merkezinin İnegöl’de ilk ve tek olduğunu söyledi.

Çocuklar için güvenliği ön planda tuttuklarını aktaran Yurdakul, “En değerli varlıklarımız çocuklarımız. Anne baba olduktan sonra insanın içinde iki duygu birbiriyle yarışır. Onları hep neşeli mutlu görmek isteriz. Biz Bücürland Çocuk Eğlence Merkezini hazırlarken bu düşünceleri ön planda tuttuk. Hepimizin bildiği gibi dünya artık eski dünya değil. Sokaklar bizim çocukluğumuzdaki sokaklar değil. Bücürland Çocuk Eğlence Merkezinde çocuklar, sokaktaki tehlikelerden uzakta enerjilerini boşalbbilecek ve 1000 m2 lik geniş ve havadar bir alanda kendi zevklerine ve gelişimlerine uygun oyun alanı ve oyuncaklarla keyifli günler geçirebilecekler. Aileler de kafeteryamızda çaylarını kahvelerini içerlerken çocuklarının mutluluğunu seyredebilecekler. Bu alanda bir ilke imza atma gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. İşletmemizde 15 kişilik istihdam sağlayacağız ve Allahın izniyle İnegöl ekonomisine katkıda bulunacağız. Malzemeler için uzman görüşü aldık ve içerisinin çocuklar için güvenliğini en üst düzeyde tutmaya özen gösterdik. Bücürland Çocuk Eğlence Merkezinde kanserojen hiçbir malzeme buiunmazken, oyun alanında kesici delici hiçbir unsur yoktur. Her ihtimale karşı tüm çocuklarımız her saniye ilk yardım ekibimizin de gözetimi altında kalacaklar.” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, çocuklar için özel bir yerin hizmete açıldığını söyledi.

Kaymakam Şükrü Görücü de işyerinin hayırlı olmasını temenni etti. 

Konuşmaların ardından dua yapıldı. Dua sonrası kurdele kesimiyle işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 17.01.2020 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<