banner359

Büfenin camını kırıp içeri girdiler!

10 Ekim 2016 Pazartesi 18:02 2016-10-10 18:08:49
Büfenin camını kırıp içeri girdiler!

 Mahmudiye Mahallesi Özyeşil Caddesi´nde bulunan bir büfenin camını kırarak içeri giren kişi ya da kişiler, 2 bin TL değerinde mal ve bazı kişisel evrakları alarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz gece Mahmudiye Mahallesi Özyeşil Caddesi üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz Pazar´ı Pazartesi´ye bağlayan gece sanayide bulunan işyerine gelen hırsız veya hırsızlar, bölgede buldukları bir kalas ile büfenin arkasında bulunan yazıhanenin camını kırarak içeri girdiler.

Gece geç saatler olması ve bölgede kimse olmamasını fırsat bilen hırsız ya da hırsızlar, işyerine girerek içerisinde kişisel evraklar bulunan çantaları, 1 adet laptop, 1 adet notebook ve birkaç parça eşyayı daha alarak kayıplara karıştılar.

Pazartesi günü sabah saatlerinde işyerini açmak için bölgeye gelen büfe sahibi, yazıhanenin camının kırık olduğunu fark edince durumu hemen 155´e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede parmak izi arama çalışmaları gerçekleştirdiler.

İşyerinde hırsızlık olayını gerçekleştiren hırsız ya da hırsızların yakalanması için tahkikat başlatıldı.

Son Güncelleme: 10.10.2016 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<