banner359

Bunun adı vandalizm!

30 Kasım 2015 Pazartesi 10:12 2015-11-30 10:17:13
Bunun adı vandalizm!

 İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Dürüst Sokak’ta yapımını tamamladığı otopark alanının içerisinde yer alan elektrik trafosunun boyama ve temizlik işlerini de gerçekleştirmişti. Boyası ve temizliği yapılan trafo kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine çeşitli karalamalar yapılarak tahrip edildi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunulan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Gördüğünüz gibi elektrik trafosunun ön tarafındayız ve yaklaşık iki gün önce bu trafoyu komple boyamıştık. Ama maalesef bazı düşüncesiz gençlerimiz burada kendi içgüdülerini yansıtan yazılar yazarak görsel bir kirlilik oluşmasına sebep oluyorlar ”dedi.
 
Yapılan bu olayın emeğe saygısızlık olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Kansu, “Burada emek sarf edilmiş, bedel harcanılmış, güzel bir çalışma ortaya konulmuş böyle gelişi güzel yazıların yazılmamasından büyük üzüntü duyuyor bunu yapanları şiddetle kınıyorum” şeklinde konuştu
Geçtiğimiz günlerde Cuma Mahallesi Hacı Veli Çıkmazı Sokak’taki çocuk parkının da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildiğini hatırlatan Kansu “İnegöl’e yapılan hizmetlere bu tarz yaklaşımların yakışmadığını, konuyla ilgili gerekli tedbirleri belediye olarak alacaklarını bildirdi.
 
İnegöllülerden hizmetlere sahip çıkmalarını ve bu konuda kendilerine destek olmalarını isteyen Kansu; "Vatandaşlarımızın özellikle parklarda ve otoparklarda yaşanacak olası zararlara karşı gece ya da gündüz bizleri, polisi ya da jandarmayı arayarak bilgilendirebilirler. Günün herhangi bir saatinde parklarda gördükleri şüpheli durumlar için 153 nolu telefon numarasıyla bizlere ulaşabilecekleri gibi 155 ve 156 nolu telefonlardan polis ve jandarmaya da bilgi verebilirler. Bizler de şikâyet doğrultusunda söz konusu alanlara hızlı bir şekilde müdahale edebiliriz. Halkımızın duyarlılığı ve işbirliğiyle bir daha bunun gibi üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 30.11.2015 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<