banner359

Bursa- Ankara karayolu ulaşıma kapandı

06 Ocak 2020 Pazartesi 10:38 2020-01-06 10:49:46
Bursa- Ankara karayolu ulaşıma kapandı

Yoğun kar yağışı ve TIR kazaları Bursa-Ankara yolunun trafiğe kapanmasına sebep oldu. Araç geçişine izin verilmezken; trafik ekipleri Kaplan Petrol mevkiinde TIR’ları çevre yoluna yönlendirdi.

Aniden bastıran yoğun kar yağışı Bursa-Ankara kara yolunda hayatı felç etti. Yoğun kar yağışına TIR kazaları da eklenince karayolu ulaşıma kapandı. Karayolları ve bölge trafik ekipleri yolu ulaşıma açmak için seferberlik başlattı. Karayolları ekipleri yolu yeniden ulaşıma açmaya çalışırken, yolcu otobüsünde ve özel araçlarıyla Ankara yönüne gitmek isteyenler uzun süre bekledi. Bölge Trafik ekipleri, kar lastiği ya da zinciri bulunmayan araçların seyir etmesine izin verilmiyor. kilometrelerce araç kuyruğu oluştuğu öğrenildi. Mezit Bölgesinde kalan TIR’lar bölge trafik ekipleri tarafından güvenli bir alana çekiyorlar. Mezitler Bölgesi 14. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kar yağışının etkisini arttırmasıyla birlikte kar küreme araçları yolu açmaya çalışıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de Kaplan Petrol mevkisinde, Ankara istikametine giden TIR’ların geçişine izin vermiyor. Durdurulan sürücülere yolun kapalı olduğu bilgisi verilerek, çevre yoluna yönlendiriliyor. Çevre yolunda ise kilometrelerce TIR kuyruğu oldu.

Son Güncelleme: 06.01.2020 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<