banner359

Bursa Valisi Küçük'ten şehit ailesine ziyaret

12 Şubat 2018 Pazartesi 17:12 2018-02-12 17:36:49
Bursa Valisi Küçük'ten şehit ailesine ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Zeytin Dalı Harekatı’nda Suriye'nin Afrin bölgesinde tankın isabet alması sonucu şehit olan Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül'ün İnegöl’de yaşayan babası Mustafa Aygül'e taziye ziyaretinde bulundu.
İnegöl’e gelen Bursa Valisi İzzettin Küçük, beraberindeki Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali ile birlikte İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde bulunan Şehidimiz Halil İbrahim Aygül’ün babası Mustafa Aygül’e baş sağlığında bulundu.
ZOR BİR COĞRAFYADA YAŞIYORUZ
Ziyarette konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, “Kardeşimizi şehitlik mertebesine uğurladık. Şehitler kervanına bir vatan evladı daha eklendi. Çorum’da defnedildi. Babasına, annesine, kardeşlerine sabır, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Halil İbrahim kardeşimizden sonra da o uğurlu kervana yeni şehitlerimiz katıldı. Bu zor coğrafyada vatan olmak, hür olmak, şanlı bayrağı bağımsız dalgalandırmak zor. Her eve ateş düşüyor. Ateş hepimizi yakıyor. Şehitlerimiz rahmet ve merhametle karşılanıyor. En yüksek rütbeye sahip oluyorlar. Onları hürmet ile sevgi ile dua ile yad ediyoruz. Onların emanetleri olan aileleri de bizim başımızın tacıdır. Başımız sağ olsun” dedi.
Konuşmanın ardında şehidimizi ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Son Güncelleme: 12.02.2018 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<