banner359

Bütçe Oy Birliğiyle Kabul Edildi

26 Ekim 2015 Pazartesi 16:11 2015-10-26 16:21:50
Bütçe Oy Birliğiyle Kabul Edildi
 İnegöl Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı´nda daha sonra görüşülmek üzere komisyona hava gedilen 2016 yılı mali bütçesi  yapılan oturumla karara bağlandı. Son 10 yıla kadar oy çokluğu ile kabul edilen bütçe bu yıl oy birliği ile karara bağlandı.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın Başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2016 mali yılı bütçesi masaya yatırıldı.

ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Söz alan MHP´li Belediye Meclis Üyesi İsmail Kahraman ise, “2016 yılının bütçesini görüşmek üzere toplandık. 2016 yılı bütçesi gündemi tahmini bütçe. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen başta daire müdürü arkadaşlarımıza grubumuz adına Enver Aybey arkadaşımız katıldı. Aydınlatıcı bilgiler aldığı için arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 2016 yılı tahmini bütçesinin gerçekleşmesi olan çalışmalarında MHP olarak takipçisi olacağız. Toplantımız hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“BURSA´DA İLK”

Söz alan AK partili üye Ertopuz, “Bütçemize koydukları katkıdan ve olumlu konuşmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bursa´da bir ilki gerçekleştireceğiz. Bursa´da ilk defa bir mali yıl tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edilecek. Bu yönüyle de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya gidilen 2016 yılı tahmini mali bütçesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, alınan kararların İnegöl ve Türkiye adına hayırlar getirmesini temenni ederek, görev yapan 5 komisyon üyesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.10.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<