Bütçe, oy çokluğuyla kabul edildi

19 Ekim 2018 Cuma 17:22
Bütçe, oy çokluğuyla kabul edildi

İnegöl Belediye Meclisi, 2019 yılı tahmini bütçe ve performans programını görüşmek üzere olağan üstü toplandı. 2019 yılı tahmini bütçesi 180 Milyon Lira olarak oy çokluğuyla kabul edildi. 6 stratejik alanda 68 performans hedefi ile 174 projenin hayata geçirilmesinin hedeflendiği performans programı da bu toplantıda açıklandı.

2019 yılı tahmini bütçe ve performans programının görüşüldüğü olağan üstü meclis toplantısı, bugün 15.00’da gerçekleştirildi. Mecliste plan bütçe komisyonu raporunu açıklayan AK Partili Meclis üyesi Berat Ertopuz, “Genel toplamda 115 Milyon 968 Bin TL kaynağın bütçeden karşılanacağı komisyonumuzca incelenerek tespit edilmiştir. Yapılan incelemeler neticesinde; komisyonumuza havale edilen 2019 yılı Performans Programı ilçemize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle İnegöl Belediye Meclisimizin takdirlerine arz olunur” dedi.

banner380

Performans ve 2019 tahmini bütçesi, AK Parti, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin karşılıklı istişareleri sonucunda oylanarak; MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin red oyuna karşın oy çokluğu ile kabul edildi. Geçen yıl 185 milyon lira olan belediye bütçesi bu yıl 180 milyon lira olarak ön görüldü.

Mecliste görüşülen; belediye harçları, evrak satış, harç, kamu malına zarar verme, ağaç budama, kepçe ücretleri, salon kiraları, vasıta ücretleri, imar durum ücretleri, yol bakım gibi hizmetlerin ücretlerinde yüzde 0 ile 20 arasında artış olduğu madde de oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<