banner359

Büyükşehir iftar sofrası İnegöl'de kuruldu

13 Haziran 2017 Salı 11:35
Büyükşehir iftar sofrası İnegöl'de kuruldu


Ramazan ayında ilçelerdeki iftar geleneğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

İshak Paşa Külliyesi’nin de yer aldığı çarşı bölgesinde gerçekleştirilen iftara vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Orucunu vatandaşlarla birlikte dualarla açan Başkan Altepe, “İnegöl’de güzel bir tablo var. Bizler her zaman değerli hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bunu bir yandan hizmetlerimizle göstermeye çalışırken, bir yandan da halkımızla iletişimi sürdürüyoruz. Her zaman buradayız. Bizler çalışmaya, en güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. İnegöl için ne yapsak az” dedi.

Ramazan ayının değerine de dikkat çeken Altepe, "Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Dostluk ve kardeşliğin, dayanışmanın en çok yaşandığı Ramazan’ı Bursa’nın her köşesinde en güzel şekilde yaşıyoruz. Güzel bir ecdada ve güzel bir kültüre sahibiz. Sürekli gelişen Türkiye dünya mazlumlarının da yanındadır. Türkiye’nin gelişiminde Bursa’nın önemli bir rolü var. Yapacak çok işimiz var, çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü şehirlerle, güçlü İnegöl ve güçlü Bursa ile güçlü Türkiye’nin oluşumuna katkı sağlayacağız. Bize durmak yok, çalışmak var. Başkaları konuşacak biz çalışacağız. Başkaları engel olacak bizler eserler bırakacağız. Bursa örnek kent” diye konuştu.

Yerli üretimden kırsal kalkınmaya kadar her alanda örnek adımlar atıldığını anlatan Başkan Altepe, “Bursa’dan dünya markaları çıkmaya başladı. Bursa’nın güzel ilçesi İnegöl’ün tarımda, ticarette, turizmde, sanayide her alanda gelişmesi çalışmakla olacak. Büyükşehir ve İnegöl belediyelerimizin çalışmaları sürecek. İnegöl’de altyapı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında 3 yılda yaklaşık 200 kilometre isale hatları döşendi. Sadece altyapıda 86 milyon lira yatırım gerçekleşti. İnegöl’deki Beylik Hanı bayramdan sonra açılacak. İlçede 3 yılda 58 milyon liralık yol yapıldı" şeklinde konuştu.

İnegöl için önemli olan her işin Büyükşehir Belediyesi için de önemli olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada bir yandan onlarca projemiz bitiyor, bir yandan devam edecek. Bugüne kadar 3 yılda 210 milyon liralık yatırım yapılmış. Büyükşehir dönemi bundan sonra daha da hissedilecek. İlave 200 milyon altyapı yatırımları var. İnegöl’de yıllarca söylenip yapılamayanlar, inşallah yapılmış olacak. İnegöl Büyükşehir’in gücünü ve desteğini en güzel şekilde hissetmeye devam edecek” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’e destekleri sebebiyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. İlçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Altepe, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<