banner359

Büyükşehir Meclisi İhtisas Komisyonlarına 6 İnegöllü Seçildi

18 Nisan 2016 Pazartesi 16:52 2016-04-18 17:05:24
Büyükşehir Meclisi İhtisas Komisyonlarına 6 İnegöllü Seçildi
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında encümen üyeleri ve bir yıl boyunca görev yapacak ihtisas komisyonları için üye seçimi yapıldı.

14 Nisan 2016 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı sırasında gerçekleştirilen seçimlerde komisyon ve divan üyeleri seçildi.

İnegöl Meclis Üyelerinin ağırlığını gösterdiği seçimlerde en az iki komisyondan birine İnegöllü meclis üyelerinin seçilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan seçim sonucunda; İmar ve Şehircilik Komisyonuna Turgay Yel, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna ve Engelliler Komisyonuna Nedim Bayram, Ulaşım Komisyonu ve Meclis Katip Üyeliğine AsuEncümen Üyeliği ve Plan ve Bütçe Komisyonuna Berat Ertopuz, man Akçay Sakallı, Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonu ile Turizm ve Sosyal İşler Komisyonuna Selahattin Külcü, Ulaşım Komisyonuna ise İsmail Kahraman seçildi.

Son Güncelleme: 18.04.2016 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<