Büyükşehir’den Cerrah’a mesire yeri

31 Mart 2017 Cuma 12:00 2017-03-31 14:32:44
Büyükşehir’den Cerrah’a mesire yeri

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün Cerrah bölgesine vatandaşların nefes alacağı park ve mesire yeri yapıyor.

banner380

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte İnegöl'de incelemelerde bulundu. Cerrah’taki parkın yeni bir buluşma alanı olarak düzenleneceğini belirten Başkan Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevreye büyük önem veriyoruz. Özellikle yeşil alan miktarını artırma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Cerrah’ta bulunan 70 bin metrekarelik park ve yeşil alan yeniden düzenleniyor. Büyük ve çok değerli bir alan. Deresi ve ağaçlarıyla, İnegöl halkının nefes aldığı bir yer. Burada piknik yerleri, yürüyüş yolları, spor ve çocuk oyun alanları, yamaç düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkımızın güzel vakit geçirdiği güzel bir sosyal yaşama alanı oluşturacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 1,5 milyon TL maliyeti çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını anlatan Recep Altepe, bölgenin vatandaşlara piknik ve mesire alanı olarak hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 31.03.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<