banner359

Çalınan Bisikletini Kendisi Buldu

02 Eylül 2016 Cuma 16:15 2016-09-02 16:19:11
Çalınan Bisikletini Kendisi Buldu

 İnegöl´de ikamet eden genç, yaklaşık iki hafta önce çalıştığı işyerinin önünden çalınan elektrikli bisikletini kendisi buldu. İşyerinin önünden kendisine ait elektrikli bisikletiyle geçen hırsızları takip eden genç, hem bisikletine kavuştu hem de hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, elektrikli bisikletini yaklaşık iki hafta önce Sani Konukoğlu Cami karşısındaki otoparka bırakan Serhat Ö., akşam iş çıkışı bisikletini almak için gitti ancak yerinde olmadığını gördü. Bir süre aradıktan sonra elektrikli bisikletini bulamayan Serhat Ö., Emniyete giderek hırsızlık ihbarında bulundu.

Serhat Ö., işyerinde çalıştığı sırada, çalınan elektrikli bisikletini 4 kişinin kullandığını gördü. Bir arkadaşıyla birlikte motosiklete binerek hırsızları takip eden Serhat Ö., Altay Caddesi üzerinde hırsızları durdurmak istedi. Elektrikli bisikletten düşen 4 hırsızdan 3´ü kaçarken, hırsızlardan 12 yaşındaki H.A.´yı kıskıvrak yakaladı. H.A. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekiplerine teslim edilirken, kaçan 3 şahsın ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 02.09.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<